УПЛАТОМ 120 динара за две комбинације лота на једном од два продајна места игара на срећу у Пријепољу добитник је погодио седам бројева, извучених у уторак увече, и освојио премију од 2,5 милиона евра. Срећник је, засад, како се и очекује, анониман.

Тикет 33. кола лота уплаћен је у киоску "Лоптица", у Валтеровој улици, недалеко од цркве и поште. Срећни добитник је погодио седам од 39 бројева - 4, 6, 12, 23, 24, 30 и 35. Према саопштењу Државне лутрије, припада му 303,3 милиона динара.

- Било би ми драго да је добитник неко од Пријепољаца, мада овде уплаћују и људи из околних градова, али и са севера Црне Горе - каже за "Новости" Данијела Томашевић, власница киоска, отвореног пре годину и по дана, у коме могу да се купе и новине, цигарете, слаткиши. - Лото играју људи свих доба, најчешће уплаћују по две-три комбинације, неко и више, обично уторком и петком...

Права лото грозница влада у Лимској долини. Играчи, а и радозналци, распитују се, нагађају, коментаришу... Пред киоском у среду испред поднева била је права гужва, продавачица није имала времена ни за телефонске разговоре...

- Ма неће се тај јавити, није луд, па колико би му суграђана тражило паре на зајам или да помогне сиротињи које овде има на сваком кораку - најчешћи је био коментар у главној улици града на ушћу Милешевке у Лим.

Пре неку годину, у Прибоју се неколико месеци касније сазнало да је добитник "седмице" један становник села Мажића, малтене бескућник. Прибојци тврде да је новац уложио у некретнине.