СНС Јагодина: Страни агенти и нарко-картели НЕЋЕ УПРАВЉАТИ СРБИЈОМ

Novosti Online/З.У.

четвртак, 09. 07. 2020. у 20:25

СНС Јагодина: Страни агенти и нарко-картели НЕЋЕ УПРАВЉАТИ СРБИЈОМ
Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини, на челу са председником и народним послаником Николом Радосављевићем, најоштрије осуђује безумно дивљање и рушилачки поход демонстаната
ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке у Јагодини, на челу са председником и народним послаником Николом Радосављевићем, најоштрије осуђује безумно дивљање и рушилачки поход демонстаната који су на улицама Београда, на делу, још једном показали праву слику политике Ђиласа, Млађана Ђорђевића, Обрадовића, Нога и њихових хулигана, који су се отворено ставили на распологање страним агентурама и нарко картелима са једним јединим циљем, срушити председника Александра Вучића.

- Грађани Србије нису и никада неће бити део оних који раде против своје државе и легално изабраног руководства, оних који под плаштом демократије желе да Србију уведу у фашизам, кршећи, ломећи и палећи све пред собом, нападајући институције, полицију, уништавајући народну и приватну имовину, угрожавајући мир и сигурност грађана који су шокирани интензитетом насиља и мржње према сопственој држави.

- Цела Србија је сведок најбруталнијег насиља десничара и оних снага које немају и никада неће имати упориште код грађана Србије који су јасно и недвосмислено показали на изборима, 21. јуна, да су у огромном броју за политику Александра Вучића, за мир, стабилност, економски просперитет и живот, а не за насиље и хулиганство. Није случајно да се овакви варварски насртаји на Србију управо догађају у тренуцима када Србији предстоје велики изазови на спољнополитичком плану, на одбрани Косова и Метохије и заштити виталних економских и политичких интереса земље. Сви непријатељи Србије, споља и изнутра, стали су под једну капу, капу страних агентура и њихових помагача и спроводилаца прљавих послова - Ђиласа, Обрадовића и Нога. Зато Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини и у овим тешким тренуцима пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и ставља му се на располагање на задацима очувања мира и стабилности земље - написано је у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације