Полицајац коме су поломљене обе ноге на протесту: Летеле су каменице са свих страна, цео живот ми је прошао пред очима

Новости онлине

четвртак, 09. 07. 2020. у 15:09

Полицајац коме су поломљене обе ноге на протесту: Летеле су каменице са свих страна, цео живот ми је прошао пред очима

Фото: Printscreen

Најтеже је страдао Небојша Апостоловић коме су током синоћњег протеста обе ноге поломљене

У нередима који су синоћ, друго вече за редом, избили у Београду повређен је велики број полицијских службеника. Сцене насиља могле су да се виде све време током трајања протеста. Демонстранти су полицију гађали каменицама, флашама и бакљама.

Најтеже је страдао Небојша Апостоловић, коме су током синоћњег протеста обе ноге поломљене. Он је открио шта се дешавало на улицама главног града.


- Летеле су каменице са свих стана! У једном тренутку када сам се окренуо, видео сам да велики камен лети ка мени. Пао сам и осетио велику бол у ногама. Нисам знао шта ми се дешава и да ли ми је повређена кичма. Одмах су ми пришле колеге које су ме одвеле до службеног аутомобила који је био паркиран иза Народне Скупштине. У пар секунди прође цео живот, то су тренуци када са једне стране видите неку руљу, лете каменице, лети све и ви сте немоћни. Да нису биле колеге, вероватно би ту и остао - испричао је Апостоловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)

PERA AS!!!!

09.07.2020. 17:54

@Мира - i posle svega, sud pusti manijake, razbojnike, robijase..... da se brane sa slobode zbog nedostatka dokaza!?!?! brz oporavak policajcu zelim

Liman NS

09.07.2020. 17:07

Kako su mu to kamenicama polomili obe noge? Voleo bih da vidim tog forenzičara koji će to da objasni.

Vatro Marx

09.07.2020. 17:34

Daj boze da se Srbi sloze, Ovako se visenemoze,. Brat na brata to nemoze tako,sloge nema, neko sa strane sve nam ovosprema.

АСемјонов

09.07.2020. 17:52

Volim te , Zemljo, kad država nisi.Volim tvoja polja, neba, sve što ti si.Volim nad tobom beharala jutra,volim tvoje juče, danas, tvoje sutra.Zemljo moja meka, livado i reko,moj nebeski pašnjaku,što nisi daleko.Volim te, Zemljo, kada narod nisi,volim tla nad kojima ginula i ti si,volim kamen kojim gazim evo danas,al ne volim ovaj što bacaju na nas.Zemljo moja lepa, temelju moj čvrsti,razape te onaj što se tobom krsti.Nađa Đoković

Svetlana

09.07.2020. 17:58

Ima boga taj koji je bacio Ogroman Kamen nece DOBRO Da prodje.Ti si Mlad I oporavićeš se bog te čuva mladi Gospodine.Od Srca vam Želimo Da se što pre oporavite .