Лука Петровић: Демонстрације покушај државног удара

Novosti Online

четвртак, 09. 07. 2020. у 11:52

Лука Петровић: Демонстрације покушај државног удара

Фото: sns.org

Члан Председништва СНС Лука Петровић оштро осудио демонстрације које су се у уторак и среду дешавале у Београду и другим српским градовима
Члан Председништва СНС Лука Петровић оштро осудио демонстрације које су се у уторак и среду дешавале у Београду и другим српским градовима.


- По ко зна који пут се показало да све што је председник Србије Александар Вучић рекао, испоставило се као тачно. У протекла два дана, насилне демонстрације, под диригентском палицом Млађе Ђорђевица, Драгана Ђиласа, Нога, имале су само један циљ, а то је државни удар, односно покушајизазивања грађанског рата. Ово је покушај да се држава уништи и унизи. То покушавају исти они који су системски уништили и опљачкали нашу земљу.


Јасно је сада свима да су ови насилни протести добро припремљени, да ту нема говора о ванредном стању, осим покусаја да на власт дођу насиљем.


Држава Србија ће знати да одговори. На власт у Србији може да се дође на једино уставом загарантованим начином, а то је на изборима, путем воље насих грађана. Није Србија земља којом це да владају навијацке групе и нарко картели. Србија је постала стуб мира и стабилности. Србија великом брзином напредује и постаје лидер у региону. Постали смо лидери у економији, први по броју директних страних инвестиција, војска нам није никада била јача.


Није ово лице наше Србије, него лице хулигана. Србија ће знати да сачува политичку и сваку другу стабилност. Пристојна, модерна и одговорна Србија ће победити - закључује Петровић.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације