Недимовић: Хулиганизам никада неће победити у Србији

Новости онлине

четвртак, 09. 07. 2020. у 10:53

Недимовић: Хулиганизам никада неће победити у Србији

Фото: Танјуг

Хулиганизам најгоре врсте који смо гледали претходне две вечери никада неће победити у Србији, поручује министар пољопривреде Бранислав Недимовић

Хулиганизам најгоре врсте који смо гледали претходне две вечери никада неће победити у Србији, поручује министар пољопривреде Бранислав Недимовић.

- Хулиганизам који смо гледали претходне две вечери никада неће победити у Србији, нити ћемо дозволити да оно што је мукотрпним радом стварано буде уништени од стране дивљачких група које су за шаку динара спремни да разбијају своју земљу до последњег атома снаге. Пропали и неостварени политичари нека наставе да се крију иза њих мислећи наивно да народ не види ко стоји иза свега и ко још више позива на хаос усред тешке борбе коју држава води на више фронтова, од преговора у вези Косова, до епидемије корона вируса где се свим силама боримо да сачувамо сваки живот - рекао је Недимовић.

- Оно што народ заиста види је групица патетичних ликова "назови" опозиције који услед политичког краха сада бестидно покушавају да нападима на полицију и уништавањем имовине свих градјана Србије насилно промене изборну вољу и став два милиона људи. Господо, заборавили сте да се на власт долази оданошћу свом народу, а не страним службама- изјавио је Недимовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације