Министар Вулин: Србија на силу мора да одговори силом закона

Новости онлине

среда, 08. 07. 2020. у 08:04

Министар Вулин: Србија на силу мора да одговори силом закона
Држава Србија мора да докаже да у њој владају закони, а не силеџије и политичари који само силом могу да уђу у Скупштину, изјавио је министар одбране Александар Вулин

"Зато што нису кажњени они који су упадали са моторним тестерама у РТС, они који су користили посланичку функцију да би разбијали врата на Народној скупштини, зато што нису кажњени они који су за време ванредног стања организовали протесте, зато што нико никада није кажњен за заустављање саобраћаја у Београду и иживљавање на мирним грађанима, зато су хулигани и политичари који их хушкају синоћ дивљали у Београду. Држава Србија мора да докаже да у њој владају закони, а не силеџије и политичари који само силом могу да уђу у Скупштину", изјавио је министар одбране Александар Вулин.

"Или ће сваки политичар који позива на насиље и сваки силеџија који је синоћ уништавао Београд бити пронађен и кажњен, или у Србији нема демократије. Србија на силу мора да одговори силом закона", поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Јабре

08.07.2020. 08:41

Subverzivna dejstva protiv države u najgorem momentu, to rade agenti provokateri. A sa takvima se je bavila OZNA i UDBA kod nas a SMERS u SSSR-u.

Ma Ja sam

08.07.2020. 09:22

Ma kave fabrike. Treba zidati zatvore, i onda hapsi ove nasilnike. Izgleda da Srbi samo batinu razumeju.

svetlana jovanovic

08.07.2020. 10:22

Upravo tako se radi u 90% zemalja u svetu.Ukoliko se ljudi ne kažnjavaju, nećemo videti bolju budućnost.Podrska ministru Vulinu na njegovom dosadašnjem radu .

Ninos

08.07.2020. 10:24

Pa kada cete vec jednom da pohapsite i kaznite odgovorne. uradtie vec jednom ili napustite funkciju ako ste nesposobni.i