Дотрчали су до њега, оборили му камеру док је снимао и вичући ТРАЖИЛИ СНИМАК: Нападнут још један сниматељ Тањуга

Novosti Online

среда, 08. 07. 2020. у 01:11

Дотрчали су до њега, оборили му камеру док је снимао и вичући ТРАЖИЛИ СНИМАК: Нападнут још један сниматељ Тањуга

Фото: Н. Скендерија

Током интервенције полиције испред Скупштине Србије, када су окупљени, бежећи пред сузавцем почели да се повлаче, непознате особе напале су и другог сниматеља Новинске агенције Тањуг
ТОКОМ интервенције полиције испред Скупштине Србије, када су окупљени, бежећи пред сузавцем почели да се повлаче, непознате особе напале су и другог сниматеља Новинске агенције Тањуг.

Дотрчали су до њега, оборили му камеру док је снимао и вичући тражили да је спусти и да им да снимак, али је он одбио, а нападачи су се удаљили.

Раније током вечери нападнут је такође један сниматељ Тањуга, који је са другим сниматељима снимао шта се догађа, тачније један мушкарац из руље, која је први пут упала у зграду Скупштине Србије, повукао га је за руку како би га спречио да снима, а потом га је ударио песницом у стомак. Више о томе прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ.


Репортери телевизије Н1 јавили су у међувремену да су демонстранти агресивни према новинарима, али није познато да ли је још неки новинар и физички нападнут као што се догодило сниматељима Тањуга.

Сва дешавања испред Скупштине пратите у блогу уживо КЛИКОМ ОВДЕ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације