Политичари осуђују нападе на преминулог Бранка Стефановића, оца министра Стефановића

Новости онлине

понедељак, 06. 07. 2020. у 16:41

Политичари осуђују нападе на преминулог Бранка Стефановића, оца министра Стефановића

Фото: Танјуг

Реакције на нападе на преминулог оца министра Небојше Стефановића
Миличковић: Ђилас је човек без трунке морала

Милосав Миличковић, потпредседник београдског одбора и члан Председништва СНС реаговао је на нападе на оца Небојше Стефановића који је данас преминуо.

"Показао је много пута Драган Ђилас да је човек без трунке морала, али да не постоји људско дно које он не може да дотакне потврдио је данас када је, преко својих медија, најбруталније напао оца Небојше Стефановића, који је данас преминуо.

У тексту који само морални пигмеј попут Ђиласа може да наручи, побројане су бројне лажи о Бранку Стефановићу, без имало стида и поштовања према, ако ништа друго, његовој смрти и губитку породице.

Ако ће неко остати упамћен по пљачкању сопственог народа, онда је то доказани тајкун Драган Ђилас, који је милијарде стекао управо преко грбаче сопственог народа. И није му доста, већ хоће поново да влада и отима од грађана, а да би дошао до свог циља спреман је да напада и мртве.

За разлику од Ђиласа, који сам признаје да му некретнине вреде 25 милиона евра, Бранко Стефановић је скоро 50 година, до своје смрти, живео у истом стану. Скромно и од свог поштеног рада.

Ма колико се Ђилас и његови медији трудили да погазе све моралне принципе и да као лешинари нападају Бранка Стефановића, неће успети да било кога убеде у своје лажи", рекао је Миличковић.

Орлић: Ово је најобичније лешинарење, иживљавање политичких некрофила

Владимир Орлић, члан Председништва СНС осудио је нападе на преминулог оца министра Стефановића.

"У Драгану Ђиласу, његовим порталима и телевизијама, слугерањама тајкуна које се клањају од народа опљачканом новцу као свом врховном божанству - баш ничега људског нема. Навикли да свој бедни живот заснивају увек на туђој несрећи, данас нам бесрамно показују и да то чине спремни - да газе преко мртвих, и то буквално.
Нико у овој земљи никада није, као што то они са патолошком страшћу данас чине, водио одвратну, зверску кампању против човека у дану у ком је преминуо, нико није малтретирао породицу покојника не дозвољавајући им ни да у миру свог ближњег ожале и испрате. Јер то људска бића не раде. Раде то само Ђиласи, Нове С и остала стара, овом народу по злу позната багра.

Нема ту више ни политике, ни сукоба, ни обрачуна који је њом мотивисан. Ово је најобичније лешинарење, иживљавање политичких некрофила који мисле да исконско зло може да се прикрије сјајем великог новца. Не може. Одаје га задах и слузав траг - једино што остаје као сведочанство о постојању свих оних који у овој зверској ујдурми учествују. То је уједно и једино - по чему ће овај народ памтити њих", рекао је Орлић.

Фото Танјуг

Јовичић: Ђилас се налогом да се нападне мртав човек,само зато јер је члан породице министра Стефановића оголио у својој монструозности и нељудскости

Александар Јовичић, члан Председништва СНС осудио је нападе на преминулог члана породице министра Стефановића.

"Поводом монструозног текста о преминулом оцу министра унутрашњих послова Небојше Стефановић, који је по налогу лоповске дружине Драгана Ђиласа, објавио портал Нова рс., изражавам не само осуду на непрофесионалност овог тајкунског памфлета, већ и гнушање на одсуство људскости и пијетета према смрти једног човека.

Ово што је овај назови медиј дозволио себи превазилази све границе пристојности и доброг укуса, а Драган Ђилас се налогом да се нападне мртав човек,само зато јер је члан породице министра Стефановића оголио у својој монструозности и нељудскости по ко зна који пут до сада.

Само људски отпад, без душе и са одсуством било какве емпатије и осећаја за породицу може да наручи медијски линч мртвог човека, а Ђилас је управо то урадио.Овај тајкунски шљам који своју породицу злоупотребљава када треба лажно да плаче док га исти такви као он снимају, не би ли грађани насели и помислили да је жртва, не може се другачије опходити ни према другим људима. Нико од човека који не поштује и малтретира мајку своје деце и њене чланове породице није могао да очекује ништа боље, јер су подмуклост и насилништво у његовој бити и саставни део његовог како приватног, тако и политичког понашања.

Овим путем и Ђиласу и његовим полтронима поручујем да је породица светиња и да се ни у чију породицу не сме дирати. Додао бих још и “срам вас било”, али шта о сраму и части зна човек који је опљачкао Београд и хиљаде људи оставио без посла и хлеба", рекао је Јовичић.


Фото Танјуг

Марковић: Тешко је сваком пристојном човеку да прихвати да је могуће да се води оваква монструозна кампања

Александар Марковић, народни посланик и члан Главног одбора, реаговао је на текст који се појавио након смрти Бранка Стефановића.

"Ђилас и његове присталице воде прљаву кампању против мртвог човека и то преко Ђиласових медија, чиме су још једном доказали да немају ни трунку части и морала.
На вест о смрти оца Небојше Стефановића реаговали су наставком прљаве кампање коју су месецима спроводили.

Тешко је сваком пристојном човеку да прихвати да је могуће да се води оваква монструозна кампања само зато што је у питању отац политичког противника.
Али од олоша какав је бахати Драган Ђилас ништа друго не можемо ни очекивати", рекао је Марковић.


Фото Фејсбук

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (32)

Una

06.07.2020. 20:30

Mrtva usta ne govore, pa lesinari poput Dragana Djilasa i njemu slicnih mogu da "laju" sta hoce. Samo to je znak da nemaju postovanja ni prema mrtvima. Ljudske i moralne nakaze.

Damjan

06.07.2020. 20:37

Djilase, bruko jedna, ostavi ljude da pocivaju na miru, a njihovu porodicu da pokusa da prebrodi svoju bol.

Ivan

06.07.2020. 20:45

Sve sam mogao da ocekuje, ali da Djilas i njegova klika krenu ovako bedno da napadaju mrtvog coveka, to je zaista previse

Sanja

06.07.2020. 22:54

Opozicija nema osnovu kulturu i postovanje prema sopstvenom narodu ,ovo nigde na svetu nema.

Sanja

06.07.2020. 22:58

Opozicioni mediji pokazuju koliko su jadni ,napadajuci preminulog čoveka i vredjajuci porodicu koja prezivljava teske trenutke zbog gubitka člana porodice.

Andrija Durgut

07.07.2020. 07:29

Nije da nismo mogli očekivati ovako nešto od Dragana Đilasa...

Иронија шупље демагогије

07.07.2020. 13:39

@jana - Можда је исправније и истинитије, "да наставе да краду у миру"....

Elektra

07.07.2020. 08:07

Stvarno vise ne mogu da shvatim sta pokusavaju da postignu...nema veceg dna nego blatiti mrtvog coveka..

Ivan

07.07.2020. 08:12

Djilas vise nema granica, ovakvo ponasanje prevazilazi sve mere ljudskosti.

Sandra

07.07.2020. 08:57

Ovako tesku situaciju koristiti za osudjivanje nekoga je velika sramota Opozicije.

Jelena

07.07.2020. 09:08

Ovo je zaista sramno. Tajkun koji ne bira sredstva i nacin kako bi privukao malo paznje na sebe. Sramota i za svaku osudu.

Nikola

07.07.2020. 16:20

Djilas koristi svaku priliku da napadne svoje političke protivnike jer u svemu vidi priliku za prikupljanje političkih poena.