Стефановић: Ђилас користи корона вирус за политичке поене

Танјуг

субота, 04. 07. 2020. у 17:25

Стефановић: Ђилас користи корона вирус за политичке поене

Фото З. Јовановић

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је данас да председник Странке слободе и правде Драган Ђилас покушава да корона вирус искористи за своје политичке поене
Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је данас да председник Странке слободе и правде Драган Ђилас покушава да корона вирус искористи за своје политичке поене.


Реагујући на отворено писмо Драгана Ђиласа председнику Александру Вучићу у којем му је поручио да га лично сматра одговорним за ситуација са корона вирусом, Стефановић је казао да то саопштење које је Ђилас прочитао са унапред припремљеног папира више него јасно показује колико је Вучић био у праву када је рекао да је том делу политичара суштински једино стало до што горе позиције Србије.


"Потврдило се, нажалост, да ни Драган Ђилас ни људи који га окружују, не само да немају ни трунку емпатије према породицама настрадалих од Ковида 19, већ покушавају да једну тешку болест и несрећу људи искористе за своје јефтине политичке поене, баш као што је радио и док је био на власти", рекао је Стефановић.


"Драгане Ђиласе, престани да се рекламираш свакога дана како си однео некакву помоћ Новом Пазару, а чија је вредност мања од оне коју су твоје фирме зарађивале за неколико минута рада са државним фирмама. Бедно је, чак и кад је од тебе", навео је Стефановић.


Стефановић је рекао и да грађани довољно знају о епидемији грипа из 2009-те, стотинама мртвих и милионима вакцина које су стигле када је епидемија завршена, о недостатку одговорности и како је сакривана истина од грађана, пошто, како каже, то тада није била тема у медијима, и о томе ко је узео новац у трговини вакцинама, ко је правио профит у апотекарским установама, а које су биле у надлежности Драгана Ђиласа.


"Не морам да их подсећам да тада није било заштитних маски у нашим продавницама а ужасно стање у медицинским установама најбоље описују људи који су тада тамо тражили помоћ. Зато је посебно лицемерно и јадно да сада критике на рачун људи који се боре за грађане износи Ђилас", рекао је Стефановић.


Ђилас мисли, додаје Стефановић, да су грађани заборавили на скупове које је организовао и на Врачару, али и многим општинама широм Србије на којима ни он, ни други, како каже, нису носили маске ни заштитну опрему.


"А скупове је организовао због своје политичке борбе унутар опозиције и због покушаја да поново дође на власт", оценио је Стефановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Jelena

04.07.2020. 17:52

Njemu u životu ništa nije sveto i nema nikakvog značaja osim sopstvenog džepa. Đilas je sramota

Lazar

04.07.2020. 17:55

Djilas pokusava da iskoristi virus i da pridobije tako narod, medjutim situacija je potpuno drugacija i niko vise i ne slusa sta prica ovaj tajkunski lopov

stevo

05.07.2020. 01:09

Djilas je pao na niske grane i ne bira nacin ni sredstvo da dodje do cilja

Brane

05.07.2020. 07:18

Ovakvim izjavama Djilas pokazuje da je politički lešinar jer napada vlast i lekare u danima kada se srpski lekari i srpska vlast herojski bori za živote ljudi.