Заражени политичари се опорављају на Инфективној клиници: Маја, Ђурић и Чеда - стабилно

В. Н.

петак, 03. 07. 2020. у 23:33

Заражени политичари се опорављају на Инфективној клиници: Маја, Ђурић и Чеда - стабилно

Фото З. Јовановић

Они су добро одреаговали на терапију коју примају због упале плућа, највероватније изазване вирусом корона
ЗДРАВСТВЕНО стање председнице Скупштине Србије Маје Гојковић, директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића и лидера ЛДП Чедомира Јовановића, који се налазе на Инфективној клиници у Београду, стабилно је, потврђено је "Новостима".

Они су добро одреаговали на терапију коју примају због упале плућа, највероватније изазване вирусом корона, и осећају се боље. У јавности су се појавиле и информације да се лидер либерала и прва дама парламeнта налазе на кисеонику.

Из ЛДП данас је саопштено да је стање њиховог председника добро и стабилно, а присуство ковида 19 још није потврђено.

- Свестан је, креће се, комуницира са породицом. Лекари су задовољни како је реаговао на терапију и сада се лечи. Колико ће све то да потраје, не зна се. Стање му је добро и стабилно - кажу у ЛДП-у и демантују да је Јовановић на кисеонику.

Гојковићева је била смештена у Клиничко-болнички центар "Бежанијска коса", одакле је пребачена на Инфективну клинику, док се Ђурић и Јовановић тамо лече од почетка. Иначе, код председнице парламента и директора Канцеларије за КиМ је потврђено да су позитивни на вирус корона, док резултат Јовановићевог теста још није познат.
Фото Танјуг

Фото Танјуг

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Nn

03.07.2020. 23:43

Nije tačno. I Čeda i Maja su bili na Bežanijskoj Kosi u apartmanima..pa prebaceni na Infektivnu.