Саветница председника дала одговоре на питања која занимају многе: Ево где је боравио Вучић ПОСЛЕДЊИХ НЕДЕЉУ ДАНА, и шта се КРИЈЕ ИЗА ПРИЧЕ о Новом Пазару

Новости онлајн

четвртак, 02. 07. 2020. у 10:25

Саветница председника дала одговоре на питања која занимају многе: Ево где је боравио Вучић ПОСЛЕДЊИХ НЕДЕЉУ ДАНА, и шта се КРИЈЕ ИЗА ПРИЧЕ о Новом Пазару

Фото: Принтскрин

То је био добар тест да се види ко и како покушава да дестабилизује земљу, рекла је Васиљевићева о ситуацији у Новом Пазару
САВЕТНИЦА председника Србије Сузана Васиљевић изјавила је да је здравствена ситуација у Новом Пазару главни проблем, али да је политичка прича покренула лавину дезинформација из тог града јер су тамо у сукобу три политичке стране.

- Тамо су у сукобу три политичке стране, где један од лидера своју државу назива фашистичком творевином и немани - рекла је саветница председника Србије за ТВ Прву.

Говорећи о ситуацији у Новом Пазару и о томе да се председник Александар Вучић није оглашавао неко време, истакла је да је било потребно време како би се сагледала целокупна ситиуација.

- И председник је видео податке, као и премијерка. Али је требало времена да се анализира чији интереси се преплићу у том граду. То је био добар тест да се види ко и како покушава да дестабилизује земљу - рекла је Васиљевић.

Она каже да су се политичке игре пребациле у поље здравства и да је грешка што није било брже комуникације. На питање ко игра политичку игру, она је рекла да су то пре свега Сулејман Угљајин и Муамер Зукорлић.

- Угљанин коиј све време покушава да дестабилизује Србију - рекла је Васиљевић и додала да грађани Новог Пазара треба да знају да држава стоји иза њих и да ће учинити све да се здравствено стање у том граду побољша.

Она је рекла и да су приликом посете премијерке и министра здравља Новом Пазару звиждали и леђа окретали симпатизери Угљанина и Зукорлића. Упитана шта је истина у медијским натписима о здравственом стању председнику Србије, она је рекла да је било забавно гледати оне који су се бринули што се није појављивао у медијима, јер су то исти људи који су пре тога бројали секунде колико је био на ТВ-у па су кренуле спекулације.

Најпре су кренуле, како каже, спекулације да је заражен корона вирусом и да се налази на ВМА, а онда када су видели да ВМА није ковид болница, почеле су друге спекулације.

- За то време, он се налазио тамо где је и био, на релацији Председништво Србије - Вила Бокељка. Када се председник вратио из Брисела, требало је да иде у Вашингтон, а потом и на самит у Словенију. Оба догађаја су отказана, а словеначки премијер је то отказао у последњем тренутку - казала је Васиљевић.

То време, објашњава она, председник је искористио да мало сабере резултате избора којима није могао раније да се бави.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Mama

02.07.2020. 22:49

Nije potreban tumac -i oni hoce drzavu u drzavi.A istina je da su se skupljale familije gastarbajtera i z celog sveta na bajram i sad je kriva drzava.