Братство лажних либерала: Шта то повезује Вука и Чеду са антифа руљом која руши споменике Вашингтону

Милан БАБОВИЋ

среда, 01. 07. 2020. у 07:39

Братство лажних либерала: Шта то повезује Вука и Чеду са антифа руљом која руши споменике Вашингтону
У врлом новом свету клинтоновштине митови се морају самлести (изузев холивудског), а идиотлук политичке коректности успоставља се као универзална вредност
АНАРХИЈА и дивљање руље на америчким улицама покренули су квазилибералну интернационалу, која своје ћелије у Србији није гасила још од прекида НАТО агресије 1999. године. Рушење и ритуално одсецање главе бронзаном Џорџу Вашингтону или дизање у ваздух споменика Томасу Џеферсону и те како имају везе са свим оним што нам овдашње грађанске перјанице проповедају дуже од две деценије.

Када нам Чеда Јовановић објави да је "независност Косова неупитна" или када нас Вук Драшковић просветли тезом да се "Видовданом ослепљује Србија", они заправо раде исти посао као њихова сабраћа из Антифе у Портланду која мацолама јуришају на првог председника САД под изговором да је био робовласник.

Сада исти они који годинама, уз помоћ својих српских експозитура, покушавају да нам разбуцају тапије на Грачаницу и Дечане, који нас уче да у 21. веку територија није битна и топло саветују да се оканемо гуслања о Лазару и Милошу, у борби против Трампа обарају скулптуре писца Декларације о независности САД.

Образац је исти: у врлом новом свету клинтоновштине и оног мађарског човекољупца митови се морају самлести (изузев холивудског), а идиотлук политичке коректности успоставља се као универзална вредност. Тако се у духу епохе, како је схватају Сорош и баштиници "дубоке државе", можете варварски светити Џеферсону због убиства Џорџа Флојда, иако је трећи председник САД законом забранио увоз робова.

Принцип спојених судова лажних левичара изроди и карикатуралне сцене, па се тако "Жене у црном" построје код "Руског цара" да лелечу због расизма у Америци. Разуме се, за Милицом Ракић нису заплакале никада. Батајница је на другом крају света. Срећом, још мирују филијале Антифе у Италији и Египту. Јер, од Колаосеума и пирамида не би остао ни камен на камену.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Ja Paja

01.07.2020. 08:49

bravo za kolumnu...sve sto se trenutno desava na ovoj jadnoj planeti je sasvim lepo opisano u ovom tekstu...