Министар Вулин: Зло шиптарских терориста се више не може скривати, у пријатељство Раме се не може веровати

Танјуг

уторак, 30. 06. 2020. у 08:25

Министар Вулин: Зло шиптарских терориста се више не може скривати, у пријатељство Раме се не може веровати

Фото: З. Јовановић

Да је Еди Рама икада имао поштења да прочита извештај Дика Мартија знао би да су на територији државе Албаније у којој је премијер, отетим Србима са Косова и Метохије вађени и потом продавани органи
"Да је Еди Рама икада имао поштења да прочита извештај Дика Мартија знао би да су на територији државе Албаније у којој је премијер, отетим Србима са Косова и Метохије вађени и потом продавани органи.

Знао би такође да су отмице Срба, убиства својих политичких противника међу Шиптарима, убиства и мучења Рома, Горанаца, Бошњака, организовали и одобравали Хашим Тачи, Кадри Весељи и бројни други терористи из УЧК. Рама воли да прича о помирењу, али само док то значи кажњавање Срба и прећуткивање стварања велике Албаније", изјавио је министар одбране Александар Вулин.

"Председник Вучић је једини председник на Балкану који искрено жели мир, не верујем да су његове жеље исте као и жеље Едија Раме. Да ли ће суд за ратне злочине установљен по законима тзв. Косова заиста судити убицама Срба, не знам, али знам да се зло шиптарских терориста више не може скривати и да се у пријатељство Раме не може веровати", поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Miso.Pec

30.06.2020. 23:36

Pa Rama nije ni trepnuo a usred Srbije je pozvao Beograd da prizna nezavisno Kosovo a mi tek sada zakljuščujemo da mu se ne može verovati.