Захваљујући храбрим посланицима немачке левице , Немачка и Европа често имају прилику да чују истину о Косову: Вулин после разговора са послаником

Novosti online

понедељак, 29. 06. 2020. у 21:18

Захваљујући храбрим посланицима немачке левице , Немачка и Европа често имају прилику да чују истину о Косову: Вулин после разговора са послаником

Фото Танјуг

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, разговарао је данас са послаником партије Дие Линке, чланом Бундестага Савезне Републике Немачке
Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, разговарао је данас са послаником партије Дие Линке, чланом Бундестага Савезне Републике Немачке др. Александером Нојем.

Вулин је у разговору искрено захвалио др. Ноју и немачкој партији левице Дие Линке на принципијелном ставу по питању Косова и Метохије и поштовању суверенитета и интегритета Србије.

"Захваљујући храбрим посланицима немачке левице Дие Линке, читава Немачка и Европа често имају прилику да чују пуну истину о Косову и Метохији и положају српког народа који тамо живи.

Покрет социјалиста Вам је захвалан што у Бундестагу јасно и недвосмислено подсећате на кршење међународног права од стране Међународне заједнице на Косову и Метохији и што имате храбрости да у Бундестсгу кажете истину коју ни Европа, ни Немачка не воле увек да чују.

Др. Александер Ној је искрени и доследни левичар, али је, пре свега, искрени борац за принципе међународног права и пријатељ Србије и српског народа", истакао је Вулин.

Посланик Бундестага др. Александер Ној упутио је честитке српском народу, председнику ПС-а Вулину и председнику Србије Вучићу поводом оствареног изборног резултата.

Он је честитао на великој и убедљивој победи листе коју предводи председник Србије Александар Вучић, а на којој се налази и свој допринос даје и Покрет социјалиста.

Вулин је захвалио др. Ноју на искреним честиткама и упутио му позив да буде гост Покрета социјалиста у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

СОРАБ - Монархиста

29.06.2020. 22:03

У Немачкој Србију највише подржава АфД. А од ових марксових потомака само можемо добити бомбе!

Анти Антифа

29.06.2020. 22:04

Такође ставове Срба бране пре левичара НПД и АфД

Posmatrač iz Nemačke

29.06.2020. 22:24

Ni posle 57 g. neprtekidnog života u Nemačkoj, ne mogu da razumem naslov Novosti o "hrabrim poslanicima levice".U čemu su to "hrabri" -jer pričaju u demokratskom parlamentu- pa bilo šta da kažu neće imati zbog toga nikakve posledice. A govore kao što i drugi pričaju- ali ih, nažalost, malo ko sluša jer ne predstavljaju nikakvu snagu u parlanetu.Ako je reč o NATO agresiji,njihovi protivnici čak ne traže ni repliku na izlaganje levice. "Učinak" je nažalost kako Srbi kažu "psi laju vetar nosi"!

Vatro Marx

30.06.2020. 17:53

Nazalost prijateljica Vucica, Ángela Merkel ne popusta. Hoce Kosmet da otme.