Председник Вучић у дијалогу са Ромима

Novosti Online

уторак, 16. 06. 2020. у 15:49

Председник Вучић у дијалогу са Ромима

Фото: Инстаграм buducnostsrbijeav

Председник Србије Александар Вучић учествовао у уторак путем видео-линка у дијалогу “Добро за Роме, добро за Србију”
Председник Србије Александар Вучић учествовао је данас путем видео линка у дијалогу "Добро за Роме, добро за Србију", који организује покрет Опре Рома.

"Председник Вучић је први председник у историји Србије који је дошао на политички дијалог са Ромима", навео је Менсур Халити из Канцеларије за ромске иницијативе, а поделио председник на Инстаграм профилу "Будућностсрбије", уз слике са онлајн скупа.

Покрет "Опре Рома Србија" организатор је првог онлајн дијалога председника Србије и представника ромске заједнице.

Теме разговора су учешће ромске заједнице у јавном и политичком животу и мере за решавање проблема са којима се суочавају припадници ромске заједнице у нашој земљи.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Glas naroda

16.06.2020. 23:49

Ako je AV pre neki dan posetio Bošnjake u Sandžaku koji su ga euforično dočekali, što da ne razgovara i sa Romima pred izbore? Tako treba. Albanci na jugu Srbije su verovatno na redu za posetu, a i ne mora..., potrudio se da im prenese poruku Albanski premijer inostranih poslova - da svi Albanci Preševa-Bujanovac-Medvedja i Srbije izadju na predstojeće izbore (Brisel. sporazum dao Albancima Kosovo). Pretpostavlja se da će svi oni glasati za AV-a?