Вулин: Ђиласове партије не иду на изборе али се његови медији активно боре против Вучића и његове деце

NovostiOnline

четвртак, 11. 06. 2020. у 13:54

Вулин: Ђиласове партије не иду на изборе али се његови медији активно боре против Вучића и његове деце

Фото: Танјуг

Када лажима угрожавају безбедност Вучићевог сина намерно заборављају да њихове лажи могу да произведу много зла - поручио је Вулин
"Син председника Вучића, Данило, без своје кривице постао је предмет кампање вређања и криминализације. Нападан је и вређан зато што се лечио на Сајму, као и сваки други грађанинСрбије и све време је изложен покушајима да се повеже са криминалцима без икаквог доказа, рекао је данас председник Покрета социјалиста и министар одбране Александар Вулин.


Он је нагласио да "они који воде кампању против Александра Вучића користе и његову породицу, па и малолетни децу. Знају колико напади на децу вређају и боле родитеље па се надају да ће Вучић изговорити неку тешку реч којом би правдали своје лажи о угрожености."


- Када лажима угрожавају безбедност Вучићевог сина намерно заборављају да њихове лажи могу да произведу много зла. Ђиласове партије не иду на изборе али се његови медији активно боре против Вучића и његове деце, храбри су колико и Ђилас који бежи од избора - поручио је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (25)

Nikola

11.06.2020. 14:32

Djilas ne sme da izadje na izbore jer je svestan da je on narod izneverio i da bi na izborima doživeo fijasko.

Mara

11.06.2020. 14:43

Djilasovi placenici ce svim ovim prljavim igrama samo jos vise uticati da on padne u ocima naroda, i ostane bez podrske.

Dora

11.06.2020. 14:54

Ne razumem ni jednu politicku partiju da u nedostatku svog politickog programa, proganja i spijunira predsednikovu decu. To je za svaku optuzbu.

Ceca

11.06.2020. 15:05

Dilasove partije jedini program koji imaju je sirenje mrznje prema porodici Vucic i uopste mrznje prema svom narodu.

Sanja

11.06.2020. 15:25

Podlost i bezobrazluk Djilasa i njegovih istomisljenika su stvarno presli sve granice koje nijedan normalan covek sebi ne bi smeo da dozvoli.