Скандал у Северној Македонији: Министарка одбране се фотографисала ИСПРЕД СИМБОЛА ОВК (ФОТО)

Novosti Online

недеља, 31. 05. 2020. у 11:56

Скандал у Северној Македонији: Министарка одбране се фотографисала ИСПРЕД СИМБОЛА ОВК (ФОТО)

Фото: Принтскрин Youtube

На друштвеним мрежама појавила се фотографија македонске министарке одбране Радмиле Шекеринске са симболима такозване албанске ослободилачке војске
На друштвеним мрежама појавила се фотографија македонске министарке одбране Радмиле Шекеринске са симболима такозване албанске ослободилачке војске (ОВК).


Како наводе медији, фотографија је настала током посете Шекеринске општини Кичеву где је разговарала са градоначелником Фатмиром Дехаријем, из албанске владајуће странке Алија Ахметија ДУИ.Скандалозна фотографија, на којој Шекеринска и Дехаир позирају испред симбола УЧК и заставе Албаније постављене у кабинету кичевског градоначелника, изазвала је снажне реакције у јавности и на друштвеним мрежама.Након бурних реакција, огласила се и министарка која на свом Фејсбук профилу није оспорила фотографију.

- Догађаји из 2001. су далеко иза нас. Наше друштво је превазишло војну кризу демократским и трајним путем, о чему сведочимо данас, 19 година касније, када смо чланица НАТО-а. У 2020. години најважније је да ли политичари служе грађанима. Иконографије нису репер за добро управљање, служење народу је репер - написала је на Фејсбуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Neša

31.05.2020. 18:07

Vi makedonci se "oslobodite" ikonigrafije ali ne I siptari ,I ministrima u makedonskoj vladi to ne smeta.Ispod te iste zastave su pobijena deca na jezeru, I policajci u antiteroristickoj akciji od pre skoro dvadeset godina, I da nije toliko glupa, posramila bi se I podnela ostavku.

Nikola

31.05.2020. 21:55

Stidim see kao makedonac ! Kakav minister/ka ,takvo ponasanje.. Neka prouci UCK. Logo moze da arhivira!

golub

26.06.2020. 06:43

Odavno je sve jasno kod makedonskih politicara , samo otkud ovi minusi na komentare nije mi jasno .