Министар Вулин: Што се министарка Шекеринска не слика испод кукастог крста?

Novosti Online

недеља, 31. 05. 2020. у 11:36

Министар Вулин: Што се министарка Шекеринска не слика испод кукастог крста?

Фото: Принтскрин

Министар одбране Александар Вулин реаговао је на коментар министарке одбране Северне Македоније Радмиле Шекеринске испред симбола тзв. ОВК
- Сликати се испод заставе тзв. ОВК и рећи да је то неважна иконографија је као да се сликате испод заставе Независне Државе Хрватске и кажете да је у питању ретро модни правац", рекао је данас министар одбране Александар Вулин реагујући на фотографију министарке одбране Северне Македоније Радмиле Шекеринске испред симбола тзв. ОВК, те на њен коментар на фотографију "најважније је да ли политичари служе грађанима, иконографије нису репер за добро управљање, служење народу је репер".

Он је истакао да "позирање под симболима терориста који су неспорно криви за убиства стотина цивила, жена и деце и говорити да се тако служи грађанима није ништа мање лицемерно него да се сликате испод заставе Исламске државе и говорите о верској толеранцији."


- Ако је проток времена довољно оправдање да се све заборави и да заставе под којима су чињена зверства нису више важне, онда питам зашто се министарка Шекеринска не би сликала испод кукастог крста и објаснила да је прошло 75 година од оружаних сукоба и да је сада време за добро управљање - поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације