Палма : Обрадовић је вишеструки повратник у вршењу кривичних дела

Novosti online

08. 05. 2020. у 13:59

Палма : Обрадовић је вишеструки повратник у вршењу кривичних дела
Бошка Обрадовића више не треба посматрати као народног посланика чије је место у парламенту, већ као неког против кога је подигнут поступак за више кривичних дела насиља над грађанима, изјавио је Драган Марковић Палма

Председник Јединствене Србије и народни посланик Драган Марковић Палма најоштрије осуђује дивљање Бошка Обрадовића и групе његових хулигана.


"Бошка Обрадовића више не треба посматрати као народног посланика чије је место у парламенту, већ као неког против кога је подигнут поступак за више кривичних дела насиља над грађанима, народним посланицима и државним институцијама.


Прекјуче смо били сведоци скрнављења државне заставе и дивљања овог вишеструког повратника у вршењу кривичних дела у Скупштини Србије, данас је нападао народне посланике испред Народне Скупштине док су долазили на посао и поједине и тукао. Шта треба још да уради овај вишеструки повратник у вршењу кривичних дела, да институције државе почну да раде свој посао и примене закон.


Јединствена Србија позива тужилаштво да хитно реагује и примени закон, и ухапси овог вишеструког повратника у вршењу кривичних дела и покаже да у држави Србији функционишу државне институције и да је Србија земља у којој се примењује владавина права.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Mostarac

08.05.2020. 15:31

Bravo Palma, napokon da neko reaguje kako treba i kako je normalno i da traži provođenje zakona, a ne da ga riječima osuđuje, a štiti od bilo kakvih sankcija.

Marko

08.05.2020. 15:35

"čopor treba biti kažnjen...", ali znamo da kao i do sada, zahvaljujući strahu tvojih kolega i njihovim intervencijama, neće biti ništa od toga.

BG

08.05.2020. 15:54

Sta kaze gospodin Palma na paljenje baklji po krovovima,na slucaj Savamala,Krusik...?!