Помоћ стигла у прави час, нема места политиканству: Градоначелник Новог Пазара о коментарима СДА на посету Вучића

Танјуг

уторак, 07. 04. 2020. у 14:08

Помоћ стигла у прави час, нема места политиканству: Градоначелник Новог Пазара о коментарима СДА на посету Вучића

Поздрав Бишевца и Вучића / Фото Танјуг

Реагујући на коментаре из Странке демократске акције на посету председника Србије, градоначелник Новог Пазар Нихаг Бишевац је у питању материјална и стручна помоћ коју нико не треба да политизује

Нема места политикантсву, поручује данас градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац, поводом коментара из странке Странке демократске акције на посету председника Александра Вучића и помоћПазару у респираторима.


Бишевац, који је јуче био домаћин председнику Вучићу, каже да је то била помоћ том граду у правом тренутку, те да такву ствар не би требало политизовати.


“Ту посету видим као помоћ у правом тенутку, као помоћ председника нашем граду у тешком тренутку, јер је Нови Пазар нагло, у три дана регистровао 22 оболела од Ковида 19”, рекао је Бишевац за Тањуг.


Како је додао, респиратори су у тај град стигли у правом тренутку, што много значи.


Бишевац је указао да помоћ није само у опреми, већ и у стручном лекарском тиму из Београда, који су стигли у Пазар и треба да помогне својим искуством пазарским лекарима.


“Помоћ је материјална и стручна и сада нико не треба да политизује овакву ствар. Нема овде сада места ни политици, ни политиканству”, рекао је Бишевац.
Коментари (5)

lilit

07.04.2020. 14:22

Ja nisam video da gospođa Merkel ide i deli maske po Nemačkoj, kao što to radi "veliki vođa" u Srbiji.

Miso.Pec

08.04.2020. 09:40

SDA koja je po instrukcijama svog idejnog vodje Izetbegovića počinila velike zločine po Bosni i Hercegovini trebalobi ukinuti.

I to da vidim

08.04.2020. 11:58

Kako to imaju Pazarci dve Zastave , Novi Pazar je u Srbiji nije u Iraku ili Turskoj.