Градски одбор Београд Српске напредне странке саопштио је да су се данас представници Ђиласовог СзС-а посебно истакли у нападима на Александра Вучића, Небојшу Стефановића, Ану Брнабић и све оне који се напорно боре да спасу животе грађана Србије.


У тренутку када се председник Србије личним залагањем труди да обезбеди респираторе који значе живот, како се наводи, Драган Ђилас, Бошко Обрадовић и сви они окупљени у Ђиласовом СзС-у, "смеју се кинеској донацији, смеју се новим респираторима, смеју се епидемиолозима који даноноћно раде како би помогли својим грађанима".


"Хватају се за лапсус докторке Дарије Кисић Тепавчевић који је направила, преуморна од рада, причајући о првом регистрованом случају у Србији. Нападају је и провлаче кроз своје блато уместо да се понуде да помогну грађанима Србије", наводе београдски напредњаци.


Како кажу, не вреди ни демантовати њихове лажи, јер их деманти не занимају.


"У наставцима нам дају глупости, бизаран хумор и лажи. Али признајемо да од уништитеља Србије нисмо очекивали ништа друго од онога на шта су нас навикли - лажи и измишљање афера, јер очигледно немају шта друго да понуде", напомиње се у саопштењу.


Зато, како наводе, са једне стране имамо Бошка Обрадовића који данима рециклира измишљене приче, не би ли привукао пажњу на себе, а са друге имамо Ђиласа који покушава да буде духовит, а заправо је безобзиран.


"Цео свет се бори против пандемије корона вируса, а само Ђиласовци за свој рејтинг, и то по сваку цену. Жалосно", закључио је Градски одбор Београд Српске напредне странке.