Стефановић осудио ширење панике: Шатори на Авали су апсолутна лаж Бошка Обрадовића

Novosti Online

субота, 14. 03. 2020. у 22:55

Стефановић осудио ширење панике: Шатори на Авали су апсолутна лаж Бошка Обрадовића

Фото: Н. Скендерија

"Ширење панике и лажних вести зарад политичких поена када су људи забринути за своје здравље је срамотна политика СзС", поручио је министар унутрашњих послова
Најоштрије осуђујем апсолутну лаж Бошка Обрадовића о шаторима за смештај заражених од вируса корона на Авали, а јасно се види да се ради о шаторима у Италији, написао је на свом Твитер профилу министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Прочитајте још: Вучић сутра одлучује: Или ванредно стање или већа улога војске у борби против короне

- Ширење панике и лажних вести зарад политичких поена када су људи забринути за своје здравље је срамотна политика СзС - поручио је Стефановић.Коментари (5)

Rendgen

14.03.2020. 23:31

Jasno kao dan da nije u pitanju Avala. I sam sam kada sam dobio Viberom fotke to napisao i jasno obrazlozio i rekao da je laz. Jasno se uocavaju stene, veliko stenovito brdo a toga na Avali NEMA. Zaista sramno i bolesno cime se neki sluze. Cak i da je istina to bi bilo za pohvalu, ali NIJE ISTINA.

Niki

15.03.2020. 00:20

Uvodjenjem vanrednog stanja ukidaju se poslanicki imuniteti,koji su mnogi opozicionari koristili za iznosenje gomile lazi protiv drzave i predsednika.Kako sada nece imati tu vrstu zastite i kako nece vise moci da se iza toga kriju,verujem da ce biti kaznjavani po i pravdi i po zakonu.Dosta je bilo.

Кизс

15.03.2020. 09:57

ОК! Нису шатори на Авали. И нешто баш не готовим Бошка и његов приступ политици, али не видим зашто би била лоша ствар да је на корак од увођења ванредног стања уређена оваква нека изолована локација за смештај великог броја заражених?!? То би само показало да држава схвата озбиљност ситуације и одговорно приступа свођењу последица на минимум! Не видим да се Италијани буне због тога, напротив.

Lazar

15.03.2020. 18:17

Umesno pitanje gospodina Obradovica. Druga je stvar politika koju gospodinObradovic vodi.

Синај

16.03.2020. 08:20

Обрадовићу досадио си богу и врагу са тим глупостима прекини са тим више.