Бити "издајник" је основно занимање свих државника од увођења вишестраначког система. Ваља напоменути да смо најмање имали државника, а највише карикатура. За карикатуралне ликове на политичкој сцени само је велики државник највећи издајник, рекао је члана Главног одбора СНС, Братислав Југовић.


О "издајницима" који имају велику подршку народа најгласније говоре "патриоте" које немају подршку ни у свом комшилуку. То је опис Србије у којој је Вучић "издајник" , а Бошко Обрадовић "патриота".


Вучић је у улози "издајника" Србији учврстио пријатељства са најважнијим државама света. Бошко Обрадовић је као велики "патриота" успео да уништи најважнију институцију у демократском систему, а то је опозиција. Вучић је у улози "издајника" с братском љубављу окупио све представнике Срба у региону.


Бошко Обрадовић је као велики "патриота" за стечајног управника патриотског покрета Двери поставио Драгана Ђиласа. Вучић је у улози "издајника" издејствовао 17 повлачења признања лажне државе Косово.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ђурић: СНС за 11 година направила преокрет у Србији


Бошко Обрадовић је као велики "патриота" постао најбоља другарица Маринике Тепић, осведоченог борца за косовску независност. За Вучића је пријатељство Београда и Берлина развојна шанса Србије. За Бошка Обрадовића је Берлин место злочина.


Бошко Обрадовић има демократско право да бира и да буде изабран и увек бира да не буде изабран. Вучић може само да бира, лакши или тежи пут. Изабрао је тежи пут - да буде "издајник", да резултате испоручује народу који га је бирао и да представља државу која одлучује сама о себи. Због тога Вучић нема перспективу, а Бошко Обрадовић је будућност српске политичке сцене. Само грађанке и грађани то уопште не примећују. Страшно! Баш страшно - рекао је Југовић.