"Србија је навикла на гадости које долазе од љотићеваца из Двери али последња изјава сарадника Бошка Обрадовића је толико одвратна да нико ни у најболеснијим сновима не би могао да замисли да ће неко тако нешто написати и објавити. То што је шљам љотићевски написао је гадно и прочитати. Не знам који родитељ може да без искреног беса и гађења прочита то што је написао блиски сарадник Бошка Обрадовића за малолетну ћерку Александра Вучића", изјавио је министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин коментаришући твит Сибина Вукадиновића у коме на најбруталнији начин вређа председника Вучића и његову ћерку.

Прочитајте још: Близак сарадник Бошка Обрадовића брутално извређао Вучићеву ћерку: Весић, Јованов и Орлић осудили увреде


"Толика мржња, са толико гадости, никада није виђена у јавном животу Србије. Сибин Вукадиновић, олош који је то написао, доказ је да човек може да буде најодвратније биће које је планета Земља видела. И не треба да се каже да је у питању болесник, нема олакшавајућих околности као да не зна шта ради, нема лечења за тако лоше људе и за толику мржњу. Једини лек су закони који ће такве беднике послати на робију, а док се то не деси трпећемо иживљавање олоша", рекао је министар и председник ПС Александар Вулин.