Пацоли бесрмано оптужио Србију, стигао одговор посланика Марковића: Приштина пушта нарко дилере и терористе да вршљају на КиМ

Novosti Online

31. 01. 2020. у 19:40

"Потпуно је очигледно да благонаклон однос Приштине доприноси "цветању" терориста" поручио је Александар Марковић

Пацоли бесрмано оптужио Србију, стигао одговор посланика Марковића: Приштина пушта нарко дилере и терористе да вршљају на КиМ

Александар Марковић Фото: В. Данилов

Народни посланик Скупштине Србије и члан Гланог одбора СНС Александар Марковић поручио је да трговина наркотицима на КиМ, са којом Приштина неће да се обрачуна, представља претњу за безбедност.

Прочитајте још:Високи представник ЕУ стиже у Београд и поручује: Не тркам се са Гренелом, радићемо са Американцима на решавању косовског проблема

"Највећу безбедносну претњу ван сваке сумње представља трговина наркотицима са КиМ, са којом приштинске институције немају воље да се обрачунају, већ благонаклоно гледају како појединци тако стечен новац користе за трговину оружјем, људима и органима" написао је Марковић на Твитеру.

Марковић је на овај начин одговорио на оптужбе министра спољних послова тзв. Косова да Србија угрожава безбедност Западног Балкана тако што спонзорише илегалну трговину оружјем.

Пацоли је као још једну претњу навео употребу војне технологије зарад активности надгледања у суседним земљама уз помоћ трећих актера.

Марковић је такође истакао "запажену улогу" џихадиста са КиМ на у страним сукобима.

"О томе да је управо највећи број терористичких бораца из лажне државе Косово који одлази на страна ратишта не треба ни говорити. Потпуно је очигледно да благонаклон однос Приштине доприноси њиховом "цветању", додао је народни посланик.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Анти Антифа

31.01.2020. 20:17

Ау каква громада,каква тежина небитног лика

Miso.Pec

01.02.2020. 20:06

Pa mi smo dvehiljadite godine sve albanske teroriste pustili iz naših zatvora,abolirali teroriste u Bujanovcu gde oni podižu spomen komplekse poginulim teroristima i ovih dana su otkrili spomen ploču teroristima na kuću gde je bio štab terorista i mi to mirno posmatramo.