Бивши члан Већа у Општини Врачар и функционер ДС-а на свом твитер налогу оставио је монструозан коментар да су мртви Вучић добри Вучићи.

Градски одбор Београд Српске напредне странке позвао је надлежне државне органе да озбиљно схвате претње које сада већ свакодневно "Ђиласови полтрони" упућују Александру Вучићу, те да што хитније и оштро реагују на претње које председнику угрожавају живот.

У саопштењу ГО Београд Српске напредне странке најоштрије осуђује наставак, како кажу, монструозних претњи смрћу председнику Вучићу које упућују "Ђиласови гласноговорници".

- Данашњу морбидну претњу изрекао је Славко Татић, отац председника општинског одбора ДС на Врачару, који је само потврдио да је политика Ђиласоваца мржња, претње, насиље и линч Александра Вучића и његове породице - наводи се у саопштењу.

ГОРАН ВЕСИЋ: НЕКА РЕАГУЈЕ ТУЖИЛАЦ


Функционер ДС на Врачару Славко Татић, отац садашњег председника ове странке на Врачару Богдана Татића, данас је путем Твитера упутио претње члановима породице Александра Вучића, а заменик градоначелника Београда Горан Весић указао је да би на овакве "језиве претње" морао да реагује тужилац.

- У складу са политиком терора и насиља коју спроводи Ђилас његови следбеници сваки дан прете председнику Вучићу, његовој породици, малолетној деци и његовим сарадницима - навео је Весић на Фејсбуку.

Он је истакао да је Ђиласов циљ јасан, као и синоћ у Храму Светог Саве, да "испровоцира нереде и крв".

- Зна добро Ђилас да му је пословно и лично свануло када је убијен Зоран Ђинђић па се ваљда нада да се историја понавља. Зато његови следбеници прете Вучићу и његовој породици сваки дан - указао је Весић.

Како додаје, на овакве претње морао би да реагује тужилац, јер би у свакој демократској земљи они који овако прете били позвани на одговорност.