Потпредседник СНС Марко Ðурић поручио је данас Весни Пешић да је, обећавајући председнику Александру Вучићу на твитеру "цев у главу", још једном доказала да је неодговорни политички екстремиста, а никако представник такозване грађанске Србије.

"Оваква терористичка реторика некадашње лидерке ДОС-а сведочи да ни она ни њени политички савезници нису никада били борци за нормалну и уређену Србију, већ најобичнији ловци на новац и привилегије", навео је Ђурић у саопштењу.

Сада, истиче функцинер СНС, када више немају могућности да отимају од нашег народа и да се међусобно распоређују по дипломатским представништвима, више немају ни разлога да глуме демократе, већ показују своје право лице.

"Срам је било"! поручио је Ђурић Весни Пешић.

Прочитајте и: Skandalozna i strašna pretnja - Vesna Pešić DIREKTNO pozvala na ubistvo Vučića: “Nema bojkota, samo cev u glavu”

Она је, у међувремену обрисала тај твит, у коме је, тврдећи да Александар Вучићу хоће да се "прогласи доживотним председником" и да "Путин баш то ради", написала: "Ако Брнабицка да оставку да знате - спрема се доживотни Вучић. Е нема ту бојкота, само цев у главу... ".


ЈОКСИМОВИЋ: ПЕШИЋКИН ПОЗИВ НА ЛИНЧ БОЉШЕВИЧКИ МЕТОД ОБРАЧУНА

Члан Председништва Српске напредне странке и интернационални секретар СНС Јадранка Јоксимовић оценила је данас да позив Весне Пешић на линч и цев у главу председнику Србије у старом је познатом маниру лажног грађанског политичког круга, а који нису одмакли суштински од бољшевичких метода обрачуна са неистомишљеницима.

"Срам је било, и све њих којима су дуге цеви и пуцањ у људе начин на који би се разрачунавали. Нема тога, нека науче се стари бољшевици заогрнути у лажне космополите, да нема више Србије какву су они прижељкивали у којој се сваком ко другачије мисли прво одузима реч, а онда, како Пешићка сликовито поручује, и цев у главу прислања", рекла је Јоксимовић у изјави за Танјуг.

МИХАЈЛОВИЋЕВА ОСУДИЛА НОВЕ ПРЕТЊЕ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ

Потпредседница Владе Србије и чланицаредседништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић осудила је данас нове претње упућене председнику Србије Александру Вучићу.

Скандалозно је да неко ко је толико дуго био у политици, као што је Весна Пешић, користи свој утицај у јавности да пошаље поруку ''нема ту бојкота, само цев у главу''. То није само говор мржње, него и позив на физички обрачун с председником Србије, и то пошто је сама исконструисала непостојећу намеру председника да се ''прогласи доживотним председником''”, рекла је Михајловићева у саопштењу за јавност.

Она је истакла да "политика треба да буде надметање различитих програма и визија, у којој грађани бирају, а не борба на живот и смрт у којој се политичко неслагање претвара у отворену мржњу и позиве на убиство политичких противника”.

ЛУКА ПЕТРОВИЋ ЧЛАН ГО СНС: МРЖЊА И ЗЛО НИКОМЕ НИСУ ДОНЕЛИ ДОБРО

Госпођо Пешић, треба да вас буде срамота због претњи смрћу које сте упутили председнику Александру Вучићу. Зашто је једино мржња, вама и вашим сарадницима Ђиласу и Јеремићу, према Александру Вучићу и свему што он добро ради за нашу земљу и наш народ једино што вас спаја и покреће.

Госпођо Песић, мржња и зло никоме није донело добро у животу.

Ваша деменција је изгледа узела маха и мени је зао због тога, али оставите Србију више на миру. Свега чега сте се дохватили ви и вама слични сте уништили, опљачкали и разорили.

Пустите Александра Вучића да се бори како за вас тако и за нас народ и нашу Србију. Да наставимо са новим инвестицијама, новим радним местима, новим ауто путевима.

Колико год ви мрзели и вређали пристојна и модерна Србија увек ће победити.