Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић уверен је да фабриковане лажи и напади на породицу председника Србије неће поколебати ни Александра Вучића, нити странку коју води и спречити их да наставе са политиком будућности и даљег развоја Србије.

Ђурић, иначе директор владине Канцеларије за КиМ каже да председник за то што је, захваљујући његовом ангажману, дошло до преокрета по питању статуса КиМ и до таласа повлацења признања, заслужио аплауз, а, уместо тога, каже Ђурић, Вучића и државну политику нападају и то баш они за чије време је више од стотину држава признало тзв. Косово.

Они , рекао је Ђурић за Пинк, настоје да на свакли начин на друштвеним мрежама омаловаже све што се ради и, у одсуству аргумената, нападају председникову породицу.

"Али, не можете нападати сина или брата председника Србије само зато што вам се председник не свиђа, пошто знате да они нису политичари и не могу да се бране“, рекао је Ђурић за Пинк.

Он је указао на најновији случај, када је, на једном од портала, које, како је рекао Ђурић, финансира једна од страних амабасада, а иза којих стоји део опозиције, наведено је како је председников син био "на некој прослави, са ким је или није седео, а затим је уследила гомила лажи везаних за то".

Ђуриц је казао да Јеремић и Ђилас, који нису у стању да Србији понуде алтернативу, нова лица, програме, посежу зато за ниским ударцима, тамо где мисле да неко не може да се брани или да га одврате од борбе, али се то, закључује, неће догодити.