Потпредседник СНС Марко Ђурић саопштио је да је председника НС Вука Јеремића "тајкунски фактор" изабрао за фронтмена у реализацији наручене кампање против породице председника Александра Вучића.


Јеремић је претходно рекао да градоначелник Новог Сада и функционер СНС Милош Вучевић, поред кривичне пријаве против браће Александра и Андреја Вучића, треба да поднесе пријаву и против њиховог оца Анђелка Вучића и то за трговину утицајем".


Ђурић је у саопштењу синоћ навео да Јеремић свакога дана доказује да је није политички "већ патолошки случај", и то је све што се може рећи поводом његових напада на породицу председника Александра Вучића.


"Очигледно је да га је (Јеремића) тајкунски фактор изабрао за фронтмена у реализацији наручене кампање против председникове породице, будући да на тако нешто не би пристао неко ко је иоле нормалан и моралан", навео је Ђурић.


Он истиче да ово није само напад на председника Вучића већ и напад на српске породичне вредности, јер у прошлости је, управо у име заштите вредности на којима почива наш национални етос, и у најпрљавијим политичким обрачунима породица била нешто у шта се не дира.


Прочитајте још: Ђурић: Јеремић је тужан пример промашеног човека


Но, како каже функциоинер СНС, Јеремићу ништа није свето, ни породица, ни године председниковог оца, који је узоран грађанин, родољуб, поштен и скроман човек, управо све оно што Јеремић никада неће неће бити.


"Уверен сам да Вуку Јеремићу неће поћи за руком да од Србије направи политичку каљугу и уништи све оно што је нашем народу најсветије", навео је Ђурић у саопштењу.