Мени су Немци убили тетку, треба ли да Меркеловој урадим царски рез тупим ножем: Ведрана питала председника да ли може Србија да стави тачку на све сукобе са Хрватском

Novosti online

08. 12. 2019. у 21:03

Мени су Немци убили тетку, треба ли да Меркеловој урадим царски рез тупим ножем: Ведрана питала председника да ли може Србија да стави тачку на све сукобе са Хрватском

Фото: Принтскрин

У студију ТВ Пинк су председник Србије Александар Вучић, Ведрана Рудан и Миломир Марић.
Верица Брадић са својим гостима и пратиоцима на друштвеним мрежама и вечерас у емисији какву до сада нисте видели, бира најважнију објаву недеље на Твитеру, Фејсбуку и Јутјубу.

У студију ТВ Пинк су председник Србије Александар Вучић, Ведрана Рудан и Миломир Марић.

- Ведрана Рудан је рекла да гостује са Вучићем јер воли "младе и згодне мушкарце", а Марић је додао да "Срби немају веће браће од Хрвата".

- То си сто пута већ рекао - одговорила му је Ведрана Рудан.

Председник Вучић је на почетку рекао да је прихватио да буде са још два госта у студију јер је то прихватила Ведрана Рудан.

Варнице су већ севале

Иначе, Ведрана Рудан и Миломир Марић већ су имали "окршај" на телевизији: док је гостовала у његовој емисији, "частила" га је бројним атрибутима: ретардиран, простак, дивљак, прозвалаје емисију "Ћирилица" правим давежом, а њему рекла да је досадан.

Он је одговорио у свом маниру, осмехом и изјавом да ће жене тек сад полудети за њим и захвалио јој што му диже цену.


Моравски коридор и аутопут Рума-Шабац-Лозница

Председник Србије је рекао да се на овоме радило годинама. Истиче да се за ово прикупљао новац, подсећајући да ће ови путеви спајати многе српске градове. Подсетио је да је у току изградња пута Прељина-Пожега, а да ускоро крећу радови на изградњи Ниш-Мердаре. Све ово, каже, људима говори колико се.

- Обреновац-Сурчин отварамо за десет дана и ово смо могли због новца којег је више, и јер се штедело. Највише проблема је било на две деонице Коридора 10, али надам се да таквих мука неће бити. Ипак, и ако се касни, и даље се ради - каже председник, подсећајући да је на неке путеве чекано деценијама.

Истиче да је народ заслужио путеве и да су они њихов успех.

Ведрана је покушала нешто да каже, али је у томе прекинуо председник Србије, а онда га је она насмејала.

- Ево ја ћу све време да ћутим, ви ме прекините.

- На период од пре 20 или 30 година гледамо са носталгијом, јер смо били млади. Али данас су плате највеће у историји Србије - рекао је Вучић.

Књижевница Рудан каже да јој од Ријеке до Београда треба пет и по сати, додајући да је овај ауто-пут давно направљен. Запитала је како је прикупљен новац за ауто-путеве, од кредита или од сопствених пара.

Вучић каже да се мало финансира из кредита, али се новац уредно враћа. Ипак, Моравски коридор потупуно се финансира из буџета. Подсећа да се Словенија похвалила својим успехом онда када је почела да финансира своје путеве из буџета.

Рудан је рекла да је у Хрватској катастрофална прича са ауто-путевима, да је Хрватска задужена, да је део у концесији, да су се тунели кречили више пута, а да је министар саобраћаја био и у затвору.

- Наши ауто-путеви су најскупљи у Европи, када је реч о путарини. Промет на нашим путевима би требало да буде 15 милиона аутомобила, да би се исплатио, а он је седам. Дакле, немамо ми путеве, него они имају нас - каже Рудан.

Вучић каже да Србија нема концесију ни на једном путу и оцењује да Хрватска има одличне путеве.

- Некада је концесија неопхода, али сам задовољан што немамо ниједну. Концесија се отплаћује деценијама, а у Хрватској је заиста саобраћај умерен у појединим деловима. Ми имамо пристојне цене, иако би наравно људи волели да су ниже. Ово је један од извора средстава за нове путеве који доносе инвеститоре. Многи нису хтели да дођу у Краљево, у Лозницу, и у друге градове. Ово је начин да фабрике померимо ван Београда и запослимо људе ван Београда - каже Вучић.


Мигранти у Србији

Коментаришући други предлог, председник Вучић је говорио о једној анализи која каже да у којој се каже да ће Србија озбиљно да расте економски, тако да ће 2027. године број миграната бити једнак броју емиграната.

- Део људи који ће одлазити, али ћемо и део људи покушати да вратимо. Онда ћемо имати лагоднију ситуацију – истакао је председник Вучић, додајући да ћемо у децембру и јануару имати веће плате него друге земље Западнобалканске шесторке!

Што се тиче миграната у Србији, Вучић истиче да их поштујемо, не дирамо, и према њима имамо цивилизован и хуман приступ.

- Не видим да имамо ту неки проблем, али кад ми Срби од комарца не бисмо направили магарца или медведа – рекао је он и додао:


- Ја мислим да је Ердоган тај који држи ручну и чува однос са Европљанима, али мислим да ћемо се суочити са тим у једном тренутку са већим бројем избеглица из сахарског дела, то ће се једном догодити – истакао је председник и додао да су једни узимали "крем" сиријског друштва и попунили су неке рупе.

Са друге стране, Ведрана Рудан је оценила да је цела Европа концентрациони логор.

- Неко је тим људима прво разорио дом. То су биле Америка, Немачка, Велика Британија... Политика Хрватске је да се иде ђоном, они бирају метак, а не жицу! То је ужас! Неко је те људе протерао однекле и они сада покушавају наћи свој дом. Њима није у плану да остану у Хрватској! Мислим да је ово крај Европе какву смо познавали. Милиони избеглица ће преплавити Европу, рекла је Рудан.


Путинов поклон Вучићу

- То је за мене диван поклон из српске историје. Заиста ми је драго што ми је то поклонио. Први пут да ме је сачекао и испратио до кола. У сваком случају, за мене је важно да имамо добре односе.

Каже да га нападају, критикују, а да је мало оних који су се са Путином састали 17. пута, да је мало оних који су од њега добили орден. Њему је, каже, важно да Србија има одличне односе са Русијом.

- Најважније за мене је да имамо гас. Желимо довољно гаса за грејање и све друге потребе - каже Вучић. На Руданино питање "да ли мисли да ће га неко убити", он каже да се нада да неће и да се тиме не бави, већ се бави напретком Србије и њеним развојем. Каже да су многи новинари страшни лажови, па су тако писали да се он напио три пута, између осталог када је убијен Ћурувија и када је убијен Ђинђић.

- Ноторне лажи! Овакве и сличне се фабрикују сваки дан и онда дођемо у ситуацију да не знамо шта заиста може да се догоди - каже Вучић.

Председник каже да, ако ћути на нападе, онда лажи почињу да доминирају, да се неконтролисано шире, управо као прича за његово наводно пијанство након убиства премијера. Каже да појединци то постављају као аксиом, истичу да је он то сам некада изјавио, иако је реч о ноторној лажи.

Рудан каже да је незрело то што реагује на сваку ситницу, док Вучић истиче да је само нормалан човек.

- Немојте бити нормални, будите мало ненормални - препоручила му је Рудан. Она је, враћајући тему на Путина, рекла да је Колинда Грабар Китаровић делом "НАТО цура", делом "бабушка".

Гужва испред Скупштине

Коментаришући четврти прилог преседник Вучић каже да не мисли да је за то крив Бошко Обрадовић.

- Много мање је он крив од свих других, када су створили атмосферу да је све дозвољено и све могуће, када можете да претите свакога дана, зашто не бисте заставу користили заставукао штап и разбијали прозоре – рекао је председник.

Рудан је рекла да иза сваког спонтаног дешавања стоји добра организација, а питање је ко је организатор.

- За сада та критична маса није опасна – сматра Марић. Вучић додаје да ће надлежни реаговати онда када су грађани угрожени, што је према закону и Уставу.

- За сада та критична маса није опасна – сматра Марић. Вучић додаје да ће надлежни реаговати онда када су грађани угрожени, што је према закону и Уставу.

- Нацртали су ми 500 пута мету, али нико није пуцао – нагласио је председник Вучић.


Нови хеликоптери

Вучић каже да ће увођење обавезног војног рока бити тема у будућности,а да за сада одлука о томе не постоји. Србија гради мобилнију и бржу војску, која ће моћи да у сваком тренутку "прихвати први удар" и има најбољу специјалну јединицу.

Говорећи о томе како је вест о наоружавању Србије примљена у Хрватској, Рудан подсећа да је њихов министар рекао да се и они морају наоружавати јер се Србија наоружава. Рудан је запитала да ли се плашимо да ће нас неко напасти.

- Не, али желимо да смо безбедни - одговорио је Вучић. Рекао је да ће Србија куповати још наоружања, али не у оваквом замаху, због лицемерја појединих са запада. Каже да је његов посао да је одговоран и задовољан је снагом наше војске.

- Не мислимо да некога нападамо, да вучемо агресивне потезе и да, осећам се самоуверено јер имамо могућност да одвратимо неке од евентуалног напада. Морамо да будемо сигурни - каже Вучић. Рудан каже да је њихов министар обећао Трампу да ће Хрватска уплатити шест милијарди евра у НАТО.

Додаје да Србија од Руса добија јефтиније оружје, али купује и од Француске и других земаља. Истиче да се ово ради управо да би се радило на миру.

- Трудим се да помогнем нашој војсци баш због мира. Војска нам је десет пута јаћа него пре пет година, а динара од тога нисам узео, иако неки могу да измишљају. Ово морају да ми признају и политички противници - каже Вучић. Додаје да очекује у новом инвестиционом плану да ће се више улагати у младе људе, у образоване људе, у медицинске сестре којима су у протеклом периоду повећане плате за 38,9 одсто.

На питање Ведране Рудан, Вучић каже да није реално да Хрватска нападне Србију.

- Са Хрватском упркос личним проблемима из прошлости, мислим да ћемо имати боље односе у будућности - каже Вучић.

- Заре не можемо ставити крст на све сукобе - питала је Рудан . -Знате, мени су Немци 1944. убили тетку па ја не радим Меркеловој царски рез тупим ножем. Реците једном доста. Крај.

- Хрвати често траже од нас да се извињавамо и да се никада не сетимо Јасеновца. Ако би били у стању да престану са тим, престали бисмо. Ја прихватам да престанемо одмах, само да прекину да говоре да смо агресори, али то неће престати никада - оцењује Вучић. Марић је рекао да ниједан политичар у Хрватској неће добити изборе, ако кампању не гради на антисрпској кампањи. Подсећа и да су Срби протерани из Хрватске, али да су и даље проблем.

Вучић каже да Хрвати имају демографске проблеме.

Северинино писмо

Коментаришући шести предлог Рудан је истакла да је Северинин скучај "колективно силовање" правосудног система.

- Хрватска је женомрзачка земља, Северина је симбол свих нас, и жао ми је што се у Хрватској не мења ништа боље – истакла је она.

- Овај случај говори о прљавој Хрватској – додаје она.

Вучић је рекао да је упознао Милана Поповића, да га је видео два пута и да је на њега оставио утисак пристојног човека.

- Деци је некако лакше да буду са мајком, разумем женску солидарност, а у конкретан случај не бих да се мешам - рекао је Вучић.

- Жене се и даље млате и пребијају. Мужјаци раде шта им је воља! – истакла је Рудан, говорећи о ситуацији у Хрватској и односу према женама.

Продаја Мегатренда

Марић каже да се Ђорђевић појавио на потписивању уговора у сакоу који му је купио Мића Јовановић. Каже да скоро није гледао овакву комедију.

Говорећи о наводима да је овај случај непријатан за СНС Вучић каже да не зна зашто би то било тако. Каже да му је жао Јовановића коме су уништили све што је створио.

- Жао ми је, али да му помогнем не могу - каже Вучић. Истиче да је глупост да је ова тема измишљена да би се скренула пажња са наводне афере "Крушик". Додаје да он никада није био на Мегатренду, да није предавао као неки чланови опозиције, те да је студирао на државном факултету.

Вучић каже да не разуме какве везе има Мегатренд са СНС-ом и подсећа да су Борис Тадић и Вук Јеремић предавали на истом. Рудан каже да су приватни факултети постали прецењени, да је знање постало роба, па да се данас свака диплома може купити.

Рудан је замерила Вучићу што није отишла у Загреб. Ипак, Вучић каже да он мисли да није погрешио.

- Ово је питање наших унутар-партијских односа, односа унутар ЕПП. Да сам отишао, само би се о томе причало. Хтео сам да учиним добро за ЕПП, да се избегне свака врста свађе и да у нормалније време и у нормалнијим условима разговарамо - каже Вучић.

Рудан каже да мисли да народу није толико стало до сукоба Срба и Хрвата и поручује му да не треба да се ослања на то шта пишу хрватски медији.

- Да ли стварно верујете свему што новинари пишу? - рекла је Рудан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (108)

Danilo

08.12.2019. 21:55

Мене у свој тој расправи радује да је Рудан Вучића успела насмејати и опустити.

cicmilo

09.12.2019. 01:40

@Danilo - rudana je ono , blebetava baba koja o svemu ima misljenje, pa kad je pijaca zatvorena, ona ode na tv da objasni

Nikola

08.12.2019. 22:01

U Srbiji se danas na sve strane grade autoputevi koji će omogućiti razvoj svih gradova pored kojih prolaze.

Milena

08.12.2019. 22:09

Ponašanje Vedrane Rudan u emisiji "Hit tvit" je za svaku osudu. Srećom, predsednik Vucic prilično lako izlazi na kraj sa njom.

caca

08.12.2019. 22:43

Kulturno,odmereno,sabrano,hrabro,... Vucic se nosi sa gospodjom Vedranom,i to bez ikakvog problema!!!!

borko

08.12.2019. 22:46

Vučić dostojanstveno i dosledno i večeras, uprkos konstantnim podbadanjima sa Vedranine strane.

Ivana

08.12.2019. 23:08

Srbija je spremna i želi samo bolje odnose u budućnosti, ali uz opreznost i rešavanje zajednički interesa.

Bambi

08.12.2019. 23:16

Zamisli sta ova Rudan hoce,da se stavi tacka?hrvati su u prvom pa i u drugom napravili jos veci genocid nad Srbima,devedesetih ih nakon svih zlocina proterali.Uvek su se sprdali sa Srpskim zrtvama i kajali sto nismo vise stradali.Kad budu priznali,osudili i izvinili se za genocid onda bi mogli da pricamo o nekakvom kao pomirenju.

Italia-istra, dalmatia-Deutschland

08.12.2019. 23:46

nema tačke dok se dečije kosti ne sahrane, vrati opljačkana imovina, plati ratna odšteta, Jasenovac proglasi exteritorijalnim ...

nikola

09.12.2019. 00:52

Sta je ova Vedrana uradila u zivotu,nista. Njen cilj je samo da se pojavi negde. Predsednik je bar drzavu podigao sa dna.

pera

09.12.2019. 08:52

@nikola - Pitanje je zasto predsednik sedi sa nebitnima na nebitnoj televiziji i u nebitnoj emisiji, umesto da radi? Ili ako je vec na televiziji da se sastane sa politickim protivnikom, a ne knjizevnicom.

VUK

09.12.2019. 01:08

Sve u svemu zaniljivo je videti Vucica u okrsaju sa Vedranom. Ono sto smo i veceras mogli da vidimo je zrelost, doslednost i mudrost predsednika Vucica.

Bangar

09.12.2019. 06:26

@VUK - Vidim spominju se izrazi duel, okrsaj i svastanesto a ja vidim da ovo dvoje samo sto ne pocnu da se miluju.

Aco

09.12.2019. 01:12

Inače, Vedrana Rudan i Milomir Marić već su imali "okršaj" na televiziji: dok je gostovala u njegovoj emisiji, "častila" ga je brojnim atributima: retardiran, prostak, divljak, prozvalaje emisiju "Ćirilica" pravim davežom, a njemu rekla da je dosadan.BRAVO KAKO GA JE SAMO OPISAL.CUJ VECE BRACE A POKLASE NAS????????

Sale

09.12.2019. 01:52

To sto migrante pušta u Evropu i Srbiju je genocid jer veštački menja etničku i religioznu sliku stanovništva. Zločin genocida ne zastareva.

Pukovnik

09.12.2019. 03:02

Najlakse se kradu pare kod izgradnje puteva samo jedan santimerar tanji i malo posniji asfalt donosi milione

Срба

09.12.2019. 03:33

Глупости. Па, нек Хрватска престане са константним блаћењем Србије, па ћемо онда моћи да реализујемо то што Рудан хоће. А, брине ме да се о предлогу везаном за мигранте Вучић врло вешто извукао и одбио да одговори на питања. Србији НИЈЕ ни за какве новце потребно да постаје паркинг за муџахедине. Нек их депортују одакле су дошли или шаљу директно авионима у Немачку, Француску, Велику Британију, Холандију, Луксембург, Белгију.... не желим их овде у мојој земљи!

Ljube

09.12.2019. 04:39

Dokle ovo silovanje Srbije ,srpskog naroda ,Sta nas predsednik trazi u ovom rijalitiju .Pa zar smo dovde nisko pali .U cije ime Maric govori da su nam Ustase Hrvati najbliza braca ...atidim se sve vise i ove vlasti i ovih ljudi...

јасен

09.12.2019. 06:12

Vedrana mani ti tvoju tetku,šta ćemo sa stotinama hiljada žrtava iz drugog rata i još stotinama hiljada prognanih,vaša kvazidržava je zasnovana na genocidu a tako i decu vaspitavate

Charlotte

09.12.2019. 06:55

Vedrana je poznata po ostroj retorici i bojala sam se "fatalnog ishoda" ali sve je proslo u najboljem mogucem redu. Izuzetno zanimljivi gosti i izuzetno zanimljiva emisija.

dzo

09.12.2019. 06:56

Kad budu priznali,osudili i izvinili se za genocid onda bi mogli da pricamo o nekakvom kao pomirenju.

Dana

09.12.2019. 07:06

Sigurno da ne treba ,a li stvari i činjenice treba da budu prihvaćene kao i istina, a istina je da je mnogo nedužnih Srba, žena i dece stradalo od strane NDH kao i da je sa prostora Hrvatske proterano više od 450 000 Srba što je etničko čišćenje..kad se istina prizna od strane Hrvatske, onda bi mogli da idemo dalje...

Simon

09.12.2019. 07:11

"Evo ja ću sve vreme da ćutim, vi me prekinite" i "...kaže da je nezrelo to što reaguje na svaku sitnicu" "Nemojte biti normalni, budite malo nenormalni" Ovo su kljucni delovi emisije. Pametnom dosta!

Milan MMitrovic

09.12.2019. 07:19

Koja sramota za nasu drzavu da predsednik jedne zemlje se spusta na ovaj nivo i gostuje u ovakvim emisijama.Strasno dokle smo dogurali.... .Zamislite da Vladimir Putin gostuje u nekoj emisiji ovakvog tipa sa gostima kao sto su bili sinoc.Ja nemam komentar...

Acko

09.12.2019. 07:19

Srbija zeli dobre odnose sa svim susedima, ali Hrvati sve cesce pokazuju mrznju prema svemu sto ima veze sa Srbijom.

aca

09.12.2019. 07:21

Gospođo Rudan , zbog čega Hrvatska ne stavi tačku na sukobe sa Srbijom , oni se diče ustaštvom i ratnim zločincima!

slobodanka

09.12.2019. 07:43

Vedrana,,, Srbija je odavno stavila tacku na sve, al pitajte Hrvatsku kad ce oni to isto da urade??

Ana S

09.12.2019. 07:54

Srbija je mnogo puta dokazala da je spremna da stavi tačku na prošlost i da pruži Hrvatskoj ruku prijateljstva i saradnje!

Irina

09.12.2019. 08:05

Predsednik Vucic u malo manje ozbiljnom tonu, ali uspeo je da brani interese Srbije i predstavi rezultate svog rada

Savo

09.12.2019. 08:12

Srbija nikada nije ni potencirala sukob sa Hrvatskom, ali ne mozemo se odnositi sa nepostovanjem na zrtve ustaskog rezima, kao i broj nevinih koji su pobijeni, jer to je bio genocid nad jednim narodom!

aca

09.12.2019. 08:13

Емисија дивна поучна добри гости,а Председник дао изврсне одговоре на свако питање.

neznam da li je sve dozvoljeno,samo ako ti je ime...

09.12.2019. 08:15

...Vedrana Rudan?Cime je NAS predsednik zasluzio da ga izlozimo tom "velicanstvenom" dogadjaju,uz prisustvo,kako se tvrdi,visokoobrazovane gosce,koja nije u stanju,da svoj jezik stavi pod kontrolu?Ona niti je diplomata,niti politicar,na nekom nivou,kako bi joj se uprilicilo da se "nadmece" sa Predsednikom Republike Srbije!To sa "streljanom,ubijenom tetkom i sta bi ona trebala da uradi gospodji Merkel"?Poredjenje,koje nema veze sa mozgom!Ma koliko bio "obrazovan"!Pa molim Vas,ona ne vdri nit obla

Jovan

09.12.2019. 08:22

Srbija sa svima pokusava da odrzava dobre odnose, a Hrvatska je ta koja uporno siri mrznju i nacizam prema Srbima.

mica

09.12.2019. 08:25

Jako zanimljiva emisija, raduje me izgranja Srbije i modernizacija Vojske. Takodje je lepo videti na vrhu drzave coveka koji postuje zene, cak i one koje ga provociraju.

Danijela

09.12.2019. 08:26

Mi smo uvek za stavljanje tacke na sukob sa Hrvatskom ali to je nemoguće ukoliko i oni ne učine isti korak i ne prestanu sa provokacijama u medijima.

Jeja

09.12.2019. 08:28

Vrlo zanimljiva emisija u kojoj Vedrana konstantno bocka predsednika Vučića, ali on na pametan način pronalazi odgovore na njene komentare.

Петар Н. Сремац

09.12.2019. 08:29

Ко је забога Ведрана Рудaн...? Вулгарна Хрватица и гле, потрчаше неки Срби да лече своје комплексе а најбољи лекар испаде Ведрана којој је додељен задатак дa анимира неке неутемељене Србе - ко муве на лепак. А већина утемљених Срба сматра да су псовке и вулгарности протезе фаличног ума. И упеца се и наш Председник - кукала нам мајка!

Kalina

09.12.2019. 08:37

Emisija je bila jako interesantna. Vucic se borio i navodio je prave argumente. Mogli smo videti jednog uspesnog i ozbiljnog coveka koji je Srbiju doveo do savrsenstva.

Urke

09.12.2019. 08:39

izuzev pojedinih,većina komentara je toliko deb...na i idio....ka da je to užasno..pa vidi se iz aviona odakle se piše...ovaj Marić je velika loša stvar po Srbiju,kreira konfuziju i pogrešna tumačenja..

Brane

09.12.2019. 08:47

Vedrana Rudan treba da shvati da sukobi sa Hrvatskom ne zavise od Srbije, već od druge strane.

leptiricvetic1

09.12.2019. 08:51

Emisija je bila izuzetno zanimljiva, držala je pažnju. Predsednik je pokazao inteligenciju, smirenost, prisebnost. Svestan svog učinka i doprinosa ovoj državi. Sve argumentovano. Pokazao je koliki je džentlmen. Kulturan i vaspitan.

naranca

09.12.2019. 09:01

"Meni su Nemci ubili tetku, treba li da Merkelovoj uradim carski rez tupim nožem":-------------------Treba kad krenu po TECU.

Otac

09.12.2019. 10:01

Pa nas nisu ni Nijemci i turci zajedno toliko unazadili kao hrvati. Srecom za 50 g hrvatska vise nece postojati, bice pola madjarrska a pola italija. Uskoro ce to shvatiti pa ce poceti tepanje srpskoj braci. Nadam se da necemo popustiti.

Di

09.12.2019. 10:01

E moj Predsednice,... Posle ovoga nisi dostojan da bides na toj funkciji. Spustati se na nivo rialitija propale blogerke i propalog novinara nije primjereno covjeku koji predstavlja Srbiju. Zaista nisam nikada bila nesto protiv njega, ali ovo je bas dno dna... Pa o cemu on ima sa njima da prica? I na kom jezickom nivou? Ako je zelio da pokaze da moze da razgovara i sa obicnim ljudima mogli su da nadju, ako nista drugo, bar nekog pristojnog.

GALEB BIJELI- ANTE BAN

09.12.2019. 15:18

@Di - Nemojte tako! V.Rudan je jedna od najpoznatijih svjetskih književnica, koja je zadnjih godina napisala i objavila desetine romana, za koje se otimaju svi od Ognjene zemlje, do Aljaske i Islanda! Izgleda da će ove godine dobiti i Nobelovu nagradu, a- napustila našu Hrvatsku! E- ovo zadnje zbilja ne možemo prežaliti!

Bosko

09.12.2019. 10:06

sad shvatam koliko je vucic pametan kad se dostojanstveno nosio sa vedranom pa ta zena i hrvatima saspe u lice sve a kamoli srbima .

Di

09.12.2019. 10:08

Da je Hrvatska htjela da nas ponizi, mogla je da pozove Predsednika da gostuje sa gospodjom Rudan... Ali ocigledno mi sami to mozemo bez icije pomoci ....

VETRUŠKA

09.12.2019. 11:08

@Di - kroz vekove srbija nije ovako moralno materijalno I životno bila upropašcena kao za ovih zadnjih sedam godina hrvati I albanci slave slavu kada je moja naivna srbadija onoga dana na izborima zaokružila sns da dođe na vlast ni jedna pošast kroz istoriju nije ovako desetkovala srbiju kao sns da li bi bilo koji narod na svetu ovako nešto dozvolio da se emituje na nacionalnoj frefenciji greota I sramota

ASemjonov

09.12.2019. 13:09

@Di - Bez zapete i tacke, mada solidno osmisljen propagandni tekst od strane jednog albanca.

Mire

09.12.2019. 14:17

@Di - Da odgovorim tebi i tebi sličnima. Jedino za vreme ove vlasti sam primetio da oni koji su muljali sa predhodnim vlastima smeta Vučić, jer ne mogu više da muljaju i da kradu. I njima sad smeta Vučić zato što ne mogu da se primaknu uz vlast i da sisaju kao pijavice ovaj narod. Ali i dok je takvih kontraša ova Srbija će teško da napreduje, jer vama je bitno samo da se eksponirate tako što ćete uvek vući u kontra smeru da bih vas neko primetio jer na drugi način ne možete biti primećeni.

Рашо

09.12.2019. 11:06

Председник државе гостује на ТВ која симболизује разврат, неморал и духовно интелектуално дно и сусреће се са особом из Хрватске која симболизује све то. Истовремено, скоро деценију не прихвата дијалог ни са једним политичким противником у Србији! Председник државе има времена за испразне петпарачке трачеве најнижег нивоа? Тешко нама!

TRUST MOZGOVA

09.12.2019. 12:26

@Рашо - bežite deco iz ove lepe srbije kojoj je bog dao prirodu rude planine jezera plodno zemljište ali nije dao da imamo vlast koja voli svoj narod

Ivan Zgrozeni

09.12.2019. 11:38

Ne razumem Srbe. Ova Rudan "nema dlake na jeziku" sere cim otvori usta. Zar to nemate u svojim kucama? Zar vam nije dovoljno nasilja u porodici?

Srbijo, Zuta kuco

09.12.2019. 11:48

Nemci se sada zahvaljuju Rusima sto su ih oslobodili nacizma. Zasto? Prosli su kroz cistiliste. U Krvatskoj se to nije dogodilo. Krvatska politika je sizofrena. Tvrdite da je Krvatska nastala na antifasizmu a ponosite se svojom fasistickom povjescu. To je nerazresiv konflikt zbog kojeg bi i normalan poludeo. Kada nesto ne ide dezuirni krivci su cetnici od Mamica do dr. Jusupa. Srecom, govorili su krvatski pa nisam razumeo najsocnije delove jer se niko nije potrudio da prevede na srpski.

Nenad

09.12.2019. 13:08

Hrvati su ti koji Uvek Prvi Provociraju I Srbima u Hrvackoj sve Živo Oduzeše Šta hoće Rudan ako Voli Više Hrvate pa Gospodjo Izvolite Idite Ostavite Srbiju na miru . Predsednik Vučić Zaslužuje Da Ga Jedan Novinar Pozove u Emisiju I Pohvali Ikaže Lepe I Samo Lepe Stvari Predsednik Vucic zaslužuje Djiamansku Nagradu Za Sva Dobra koje je Učinio Za Srbiju.

tomo

10.12.2019. 07:18

Dragi susjedi,hvala Vam sto ste preuzeli anarholiberalnu feministkinju Vedranu Rudan.U Hrvatskoj je svojim defetizmom i vokabularom nanijela dovoljno stete.Kako vas je perfidno provocirala crvenom petokrakom na vratu.Zena bez morala i identiteta.

Bella

10.12.2019. 12:11

dragi predsednice za vas su valjda predsednici drugih drzava mesto i vreme za ozbiljne razgovore ne ova osoba ciji recnik uzasava i malo pametnog i kulturnog coveka!!!zamislite Tita da li bi on sebi to dozvolio ili neki drugi predsednik da jedna nazovi knjizevnica iz komsiluka tako drsko prica sa vama?????

Vanzemaljac

12.12.2019. 11:45

@Bella - Pisanje ....a vama da nije srpske štampe ne ni imali šta čitati