Након скандалозних насловних страна недељника НИН и дневног листа "Данас", на којима је објављена фотографија снајпера упереног у председника Србије, које су окарактерисане као претње смрћу и позив на убиство, данас се на друштвеној мрежи Фејсбук појавила још једна у низу монструозна претња лидеру наше државе.

Наиме, особа под именом Млађан БРАНДО Ранђеловић, која се јавно декларише као велики обожавалац Бошка Обрадовића, на друштвеној мрежи Фејсбук је написао:

Био је још један Александар који је водио Србију пре нешто више од сто година па је завршио онако како ће да заврши и ово го*но...,” да би у наредном коментару позвао на убиство председника: „Под хитно г**** уцмекати..“

ПС:НОВА ПРЕТЊА ВУЧИЋУ ДА МРЕЖАМА-НАСТАВАК БОЛЕСНЕ МРЖЊЕ

Покрет социјалиста бурно је реаговао на најновије претње смрћу председнику Србије Александру Вучићу на друштвеним мрежама, у којима се поручује да ће Вучић завршити као краљ Александар.

"Болесну мржњу према Вучићу, коју производе чланови досовских партија, Ђиласови медији, недељици и дневне новине, прелила се и на њихове присталице", саопштио је ПС.

Када имате ситуацију у којој са насловне стране некада угледног политичког недељника нишаните Вучића из снајпера, када квази карикатуристи цртају мете Вучићу, не једну, већ осам мета, када претите Вучићевој ћерки силовањем и када све то прође без казне и осуде, онда за последицу имате "охрабрене болеснике којима није тешко да своју мржњу и претње спроведу у дело", навео је ПС.

Та странка "најновију претњу симпатизера Бошка Обрадовића" види као наставак кампање болесне мржње и отвореног позива на Вучићеву смрт.

Од такозваних бораца за људска права, који се боре само за права оних чија права уопште нису угрожена, наравно не очекујемо баш ништа, јер нико неће подићи свој глас за Вучића, као што нису ни до сада.

"Једино што очекујемо јесте да државни органи болеснике који би да убију Вучића и мртвог развлаче по улици, приведу закону и правди", навео је Покрет социјалиста.