Врање – Велики број Врањанаца, као и оних који су дошли из Владичиног Хана,Бујановца и Трговишта окупило се данас у Врању како би пружили подршку председнику Србије Александру Вучићу.


Шетњу по централним градским улицама, која је завршена на простору испред седишта Српске напредне странке, пратила је парола “Резултатима против снајпера”.


Окупљеним грађанима обратили су се градоначелник Врања Слободан Миленковић и народни посланици Ненад Митровић и Славиша Булатовић.


Они су поручили да резултатима одговарају на насиље. Посланик Булатовић рекао је “да је овим послата снажна порука из Врања.


Прочитајте још: Лесковац пружа подршку Александру Вучићу (ФОТО)


Грађани су носили и пароле на којима је писало „Стоп“ са одшампаном метом, како би и на овај начин осудили насловницу недељника НИН на којој је председник Вучић испред снајпера и карикатуру у дневном листу Данас на којој је српски председник са одштампаном метом на грудима испред пушчане цеви.


Врање је, након Ниша и Крушевца, трећи град у Србији у којем је организована протесна шетња у знак подршке председнику Србије Александру Вучићу.


Фото: Ј. Стојковић