Александар Папић одговорио на оптужбе лидера Двери Бошка Обрадовића да је контроверзни бизнисмен.

"Принуђен сам да се обратим јавности, јер смо моја породица и ја већ месецима на мети разних кампања и потпуно неоснованих оптужби да смо се обогатили због пријатељских веза са људима из Српске напредне странке. У склопу покушаја политичке дискредитације Небојше Стефановића, о мојој породици су пласиране апсолутне измишљотине које немају никакве везе са истином“, наводи се у писаној изјави достављеној медијима Александра Папића.


Бошко Обрадовић оптужио је на конференцији у Народној скупштини да је контроверзни бизнисмен и упитао га одакле му новац.


Најпре, моја породица је свој иметак стекла знатно пре него што је СНС уопште настао и то искључиво захваљујући вредном раду и многобројним одрицањима. Чланови моје породице и ја смо 2012. године пре него што је СНС дошла на власт у власништву имали укупно 14 некретнина у земљи и иностранству и позамашну своту новца у банкама на штедњи. Све трансакције до једне су ишле преко банке, што се лако може проверити“ навео је Папић.


Како је рекао, „очекивано, у главама Бошка Обрадовића и осталих ударника за рачун Драгана Ђиласа који знају једино за богаћења преко фотеља и преко грбаче грађана ове земље, не постоји други начин за нормално пословање“.


Прочитајте још: Стефановић: Ђилас и Обрадовић Србију гледају очима "гладним плена"


Такође, очекивано те исте ни данас не смемо питати како су стекли први милион. Управо због тих и таквих ходајућих уџбеника пљачке народа, у време њихове власти сам и напустио земљу и живео у Русији. Вратио сам се, када сам као сваки патриота и родољуб, по први пут видео неке људе који раде за добро Србије. Осетио сам се сигурним да у таквој земљи желим да расту моје три предивне ћерке и због актуелних хајки немам намеру да од тога одустанем. А они који износе апсолутне лажи о мени, мораће све своје тврдње да докажу на суду“, навео је Папић.