Нови напади стижу из редова дела опозиције, оне исте опозиције која би очигледно да се, по доласку на власт, са политичким неистомишљеницима обрачунава оружјем, атентатима, крвавим сукобима и простачким речником.

Владан Славковић из Локалног фронта упутио је стравичне претње председнику Србије Александру Вучићу, поручујући да би било политички коректно сасути му пет метака у леђа, а да се после атентата напије!

Оваква претња представља угрожавање сигурности, за шта би сигурно требало да се активирају надлежни органи и реагују адекватно, у складу са законом.Испод Твита уследили су бројни коментари у којима се исказује негодовање због овакве примитивне изјаве, а корисницама (истичемо да је реч о ЖЕНАМА) које су га упозориле да такве речи значе и кршење кривичног законика, Славковић је одговорио: "Можете да ми се напу*ите ку*ца сви заједно".


Подсетимо да члановима Локалног фронта из Краљева ово није први скандалозан испад, па је тако пре две године високи функционер ове странке Бранислав Сеничић поручио да треба пишати по председнику Србије, а онда га послати у гроб!