Српска листа демантује наводе албанских медија: Није било гласова преминулих Срба

Д. Зечевић

14. 11. 2019. у 15:13

Српска листа демантује наводе албанских медија: Није било гласова преминулих Срба
Наставља се ова плејада лажи албанских политичара и неких медија, кажу из Српске листе
Српска листа саопштила је у среду да се шовинистичка фарса са гласовима расељених Срба наставља у виду лажи и оптужби наглашавајући да је након свих могућих малверзација и притисака везао за изборе одржане шестог октобра, најновија лаж да су -гласали и расељени Срби који су преминули!

-При том, албански медији намерно лажу и подмећу овакве неистине у циљу подршке шовинизму албанских партија а као "доказ" својим лажима потурају спискове лица којима је Приштина признала право гласа, што не представља доказ да су та лица и гласала.

Прочитајте још - НОВИ СКАНДАЛ У РЕЖИЈИ ПРИШТИНЕ: Измислили отров, Српској листи краду гласове

Уз то намерно заборављајући да помену да то што се скоро 500.000 гласача налази на бирачком списку више него што се процењује да има пунолетних грађана на Косову и Метохији је простор за манипулацију са албанским гласовима-истиче се у саопштењу Српске листе.Из ове листе даље опомињу да се “након што смо слушали лажи о затрованим ковертама са српским гласовима, гледали сцене из филмова научне фантастике и чланове Централне изборне комисије у скафандерима како броје српске гласове“, наставља плејада лажи албанских политичара и неких медија, а све са циљем да се преко леђа српског народа заташка неспособност косовских институција да преброје скоро 40 дана гласове са избора који су одржани 6. октобра.

-Поново и поново су Срби дежурни кривци које албански политичари пред очима међународне заједнице користе као објекат своје унутаретничке борбе за власт -додају даље из СЛ која најоштрије осуђује овакво понашање уз подсећање да смо после сваког новог бројања имали више гласова, а наши политички противници мање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације