Поводом инцидента у Степојевцу, који се догодио јуче око 17 сати, када је млађи возач након краће свађе напао старијег човека у другим колима, извукао га из возила и нокаутирао, за Новости је испричао сведок немиле сцене Драженко Јовић, како се све десило.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Набилдовани силеџија удара човека, овај остаје непомичан на земљи: Стравичан снимак насиља које је Ђиласов Савез искористио за лажне политичке оптужбе (ФОТО/ВИДЕО)

- Ја сам радио на свом радном месту које се налази недалеко од места где се инцидент догодио. У једном тренутку сам чуо да неко свира колима на магистрали. Када сам се окренуо, видео сам два аутомобила која се крећу споро. Када су се зауставили из једног је изашао крупнији момак, пришао другом возилу и песницом ударио у прозор. Затим је из тог аутомобила изашао старији човек. Тада га је младић ударио, а он је пао и ударио главом у асфалт. Том приликом је разбио главу и крви је било на све стране. Младић, који га је ударио, је сео у свој аутомобил и отишао. У том тренутку сам пришао, донео воду да покушам да помогнем човеку. Тада је наишао још један човек, а убрзо затим и господин Стевић. Заједно смо покушали да "повратимо" човека, који око минут није давао знакове живота. Бојан Стевић је донео неку мајицу којом смо превили главу повређеном, а ја сам га поливао водом. Убрзо је дошла полиција и хитна помоћ која је човека одвезла у Ургентни центар, испричао је Јовић.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - СРАМНО! Шеф Ђиласовог Савеза у Лазаревцу лажно оптужио државног секретара за насиље, а истина је потпуно другачија (ФОТО)

Први човек Савеза за Србију у Лазаревцу, Милош Петковић, искористио је вест о немилом догађају да на најприземнији начин облати политичке противнике. Он је, наиме,
лажно оптужио државног секретара у Министарству државне управе и локалне самоуправе Бојана Стевића да је “заташкао саобраћајну несрећу” на Ибарској магистрали.

Овим поводом за Новости је Бојан Стевић рекао да му је најбитније било да помогне повређеном човеку.

- Мени као грађанину који се у том тренутку ту задесио, најбитније је било да помогнем повређеном човеку, док појединце који се баве оваким стварима не желим ни да коментаришем, рекао је Стевић за Новости.