После лажних оптужби првог човека Савеза за Србију у Лазаревцу, Милоша Петковића, на рачун државног секретара у Министарству државне управе и локалне самоуправе Бојана Стевића да је “заташкао саобраћајну несрећу”, "Новости" ексклузивно објављују снимак целог догађаја.


На снимку се види како је дошло до сукоба два возача и касније реакција Бојана Стевића који је ту случајно пролазио.


На 0:58 се види како возач аутомобила марке "голф 4" удара возача "пежоа 306" који од силине ударца губи свест. Насилник после тога мирно одлази до свог возила и напуишта место догађаја. Случајни пролазници прилазе несрећном човеку и покушавају да му пруже помоћ.


На 1:25 снимка се види како застаје црни аутомобил из којег излази Бојан Стевић (у бордо дуксу и белим патикама) и прилази повређеном у намери да му помогне.

Милош Петковић и Бојан Стевић


Подсетимо, први човек Савеза за Србију у Лазаревцу, Милош Петковић је на свом фејсбук профилу написао: "Степојевац, полицијска патрола под ротацијом, ауто насред магистрале, неколико окупљених људи и високи функционери Српске напредне странке. Можда још једно заташкавање саобраћајне незгоде? Ево вести за локалну телевизију Гем."


Фото: Фејсбук


Међутим, убрзо после тога се извинио Стевићу.


Фото: ФејсбукИспод можете да погледате цео снимак које су забележиле сигурносне камере: