Народни посланик и члан Извршног одбора СНС, Крсто Јањушевић, одговорио је на друштвеним мрежама Бошку Обрадовићу, једном од лидера СзС, који је позвао своје присталице на окупљање испред зграде РТС уочи гостовања председника Србије Александра Вучића.

Обрадовић је на својим налозима на друштвеним мрежама позвао присталице СзС на окупљање испред зграде РТС, тј, шетњу „око Ташмајдана“.

„Предиван дан за шетњу. У Београду су посебно лепе новембарске вечери. И нема лепшег дела града који вечерас саветујем да посетите од оног дела Ташмајданског парка између Таковске и Абердарове. Просто овакав дан, овакво вече и таква шетња се не пропуштају! Иако неће смети да дође! „ - написао је Обрадовић на свом твитер налогу.

На овај позив на хаос и насиље одговорио је Крсто Јањушевић, народни посланик и члан Извршног одбора СНС, поруком којом је недвосмислено рекао шта мисли о позиву и деловању Бошка Обрадовића, констатујући да му је вероватно храброст за шетњу дао Палмер:
- А ти си видим стигао прошетати Палмерова м**а, па порасла и твоја! Прави си "рент а цар " покрет. Него, пошто си толико храбар, је л' би пристао да будеш кум Марку Бастаћу? Логично је да тебе првог позове на упражњено место! - написао је Јањушевић на свом твитер налогу..
Иначе, јутрос су освануле фотографије састанка Обрадовића са замеником помоћника државног секретара САД и специјалним представником за Западни Балкан Метјуом Палмером у резиденцији у Пушкиновој улици.