Ђурић: Срби на Космету знају ко је вера, а ко невера

Танјуг

среда, 16. 10. 2019. у 18:05

Ђурић: Срби на Космету знају ко је вера, а ко невера

Фото Танјуг

Ђурић наводи да Срби на КиМ виде и разумеју "ко је вера, а ко невера", а према његовим речима, "то је јасно и по резултату покрајинских избора, на којима су једнодушно подржали Српску листу
Бедно је да бедније не може бити то што се Вук Јеремић свом силином труди да се, након што је обогаљио српске националне интересе на Косову и Метохији, докаже као тобожњи бранилац наше јужне покрајине, изјавио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић.

Ђурић наводи да Срби на КиМ виде и разумеју "ко је вера, а ко невера", а према његовим речима, "то је јасно и по резултату покрајинских избора, на којима су једнодушно подржали Српску листу, као пројекат државе Србије, а са гнушањем одбацили све Јеремићеве и Ђиласове питомце".

"Нико не треба да се пита зашто Јеремић поново сулудим лажима и клеветама напада председника Вучића, јер док Јеремић глуми родољуба, а РОСУ упада у северну Косовску Митровицу, његова и Ђиласова Рада Трајковић покушава да истргује неку погодбу са Аљбином Куртијем", рекао је Ђурић.

У саопштењу СНС се, још, наводи:

"Јеремић наступа као следбеник Адема Демаћија и побратим Аљбина Куртија, у синхронизованој акцији са свима онима који желе да Срба и Србије на Косову и Метохији више нема, нападајући председника сваки пут када на терену имамо кризу и ескалацију напетости. Јеремић је најобичнији пироман који пали сопствену државу, по туђем налогу, али за своју корист, и једнога дана ће морати да поједе све лажи које је изрекао".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације