На увреде које је данас Лидер ПСГ Сергеј Трифуновић на друштвеној мрежи Твитер, када је водитељку РТС Оливеру Јовићевић називајући је проститутком, огласила се и сама водитељка:

- Нисам раније обраћала пажњу на увреде које је на мој рачун износио лош глумац, са још лошијом дикцијом.

Међутим, пошто је данас у питању политички лидер са подршком једног дела грађана, због јавности, због моје породице и личног интегритета, Трифуновић ће своје бескрупулозне увреде морати да објасни на суду.

Немам више никакав коментар јер Трифуновића лично не познајем. Ко не зна о каквој појави је реч нека прочита шта је о некадашњем колеги са Академије, а сада политичару који шири мржњу кад год стигне, написала Биљана Србљановић.

Подсетимо, Лидер ПСГ Сергеј Трифуновић је данас на друштвеној мрежи Твитер увредио водитељку РТС Оливеру Јовићевић називајући је проститутком.

Простачком вређању Оливере Јовићевић придружио се и Владимир Тодорић, високи фунционер странке Вука Јеремића, што је изазвало оштре реакције и осуде јавности.

ПРОЧИТАЈТЕ И: НОВЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН ЖЕНА И НОВИНАРКИ: Лидер ПСГ Сергеј Трифуновић водитељку РТС-а Оливеру Јовићевић назвао проститутком!

- Емисија коју води Оливера Јовићевић постоји искључиво да Оливера Јовићевић не би радила за 150 еура на сат, на позив. Али и то ће се променити. Поред легализације марихуане, ПСГ ће се борити за легализацију проституције и онда ће многе редакције бити остављене новинарима - написао је Трифуновић на Твитеру.”

На Трифуновићев твит реаговали су многи и то дајући му подршку за овако вулгарне увреде. Тако је један од њих написао: "Гу*ио би је ја...", на шта му је лидер ПСГ-а одговорио:

- Имаћеш прилике, будући прецедник ти обећава. Она ће тад додуше, бити у ГИЛФ категорији за 60 еу.”