Оливера Јовићевић: Сергеј Трифуновић, лош глумац а данас политички лидер, своје бескрупулозне увреде ће морати да објасни на суду

НовостиОнлине

16. 10. 2019. у 15:46

Оливера Јовићевић: Сергеј Трифуновић, лош глумац а данас политички лидер, своје бескрупулозне увреде ће морати да објасни на суду

Оливера Јовићевић

Нисам раније обраћала пажњу на увреде које је на мој рачун износио лош глумац, са још лошијом дикцијом.

На увреде које је данас Лидер ПСГ Сергеј Трифуновић на друштвеној мрежи Твитер, када је водитељку РТС Оливеру Јовићевић називајући је проститутком, огласила се и сама водитељка:

- Нисам раније обраћала пажњу на увреде које је на мој рачун износио лош глумац, са још лошијом дикцијом.

Међутим, пошто је данас у питању политички лидер са подршком једног дела грађана, због јавности, због моје породице и личног интегритета, Трифуновић ће своје бескрупулозне увреде морати да објасни на суду.

Немам више никакав коментар јер Трифуновића лично не познајем. Ко не зна о каквој појави је реч нека прочита шта је о некадашњем колеги са Академије, а сада политичару који шири мржњу кад год стигне, написала Биљана Србљановић.

Подсетимо, Лидер ПСГ Сергеј Трифуновић је данас на друштвеној мрежи Твитер увредио водитељку РТС Оливеру Јовићевић називајући је проститутком.

Простачком вређању Оливере Јовићевић придружио се и Владимир Тодорић, високи фунционер странке Вука Јеремића, што је изазвало оштре реакције и осуде јавности.

ПРОЧИТАЈТЕ И: НОВЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН ЖЕНА И НОВИНАРКИ: Лидер ПСГ Сергеј Трифуновић водитељку РТС-а Оливеру Јовићевић назвао проститутком!

- Емисија коју води Оливера Јовићевић постоји искључиво да Оливера Јовићевић не би радила за 150 еура на сат, на позив. Али и то ће се променити. Поред легализације марихуане, ПСГ ће се борити за легализацију проституције и онда ће многе редакције бити остављене новинарима - написао је Трифуновић на Твитеру.”

На Трифуновићев твит реаговали су многи и то дајући му подршку за овако вулгарне увреде. Тако је један од њих написао: "Гу*ио би је ја...", на шта му је лидер ПСГ-а одговорио:

“- Имаћеш прилике, будући прецедник ти обећава. Она ће тад додуше, бити у ГИЛФ категорији за 60 еу.”Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Boki

17.10.2019. 12:45

@Da joj inteligencija nije jača strana - Baš me interesuje kako bi reagovao da je taj ..... komentarisao tvoju sestru.

neca

17.10.2019. 07:15

Njegova izjava je potpuno neprimerena ali ona je trebala ostati uzdrzana jer je ipak novinar rts-a

crniDjordje

17.10.2019. 08:39

Nista novo,to je odraz trenutnog stanja u Srbiji.Danas kod nas svako moze da strajkuje,da ulazi u poslovne prostorije,da krece i lepe nalepnice,da krece trgove; Sve im dozvoljeno,pa cak i pretnje vesanjem i ubistvom,pa se onda pitamo sta se to desava sa nasom decom po skolam!?O rijaletima da i ne govorimo,sex i bljuvotine na javnoj sceni.Bez morala i zakon,da mi je jos jednom cujekm Do

Nemoj da si glup

17.10.2019. 12:00

@crniDjordje - treba razlikovati šta su pretnje vešanjem, od performansa studenata... Neka ona ovo radi na privatnoj televiziji, a ne da mi plaćamo za njenu glupavu emisiju...