ПРОБУДИЛИ СУ МЕ ПОВИЦИ ОТВАРАЈ ВРАТА: Сведочење о упаду РОСУ у зграду на северу КиМ (ВИДЕО)

NovostiOnline

16. 10. 2019. у 11:05

ПРОБУДИЛИ СУ МЕ ПОВИЦИ ОТВАРАЈ ВРАТА: Сведочење о упаду РОСУ у зграду на северу КиМ (ВИДЕО)
Љиљана је за Косово онлајн рекла да је изашла на врата и видела маскирана лица
Љиљана Костић (66) која живи у згради у Косовској Митровици у коју су јутрос упали специјалци косовске полиције рекла је да су је из сна пробудили лупњава, галама и повици "отварај врата!".


Љиљана је за Косово онлајн рекла да је изашла на врата и видела маскирана лица.


"Били су то полицајци који су лупали, викали и ударали. Говорили су – 'отварај врата', а ја сам одговорила 'ево одмах'. Наставили су да лупају и вичу - 'отварај кад ти кажем'", навела је Љиљана Костић.


Додаје да је поновила да ће отворити када узме кључ који од страха није могла да пронађе.


ПРОЧИТАЈТЕ И: NOVI UPAD ROSU: Više od 100 specijalaca sa 25 džipova na severu Kosova; Uhapšen srpski policajac, traga se za šefom KPS-a kome su priveli sina (VIDEO)


"Када сам отворила врата један полицајац ми је руком показао да се вратим назад и затворио ми је врата. Одмакла сам се и повукла и више нисам прилазила. Била је велика ломњава и пуцало је као да ударају у моја врата. Видела сам да их је било сигурно десетак", каже Љиљана Костић.


Она је рекла да није дозволила својим укућанима да излазе напоље и да су сви заједно сачекали у другој просторији док полицајци нису отишли.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Marko

16.10.2019. 12:41

@seljak LA - Glumis patriotu,a nisi u stanju ni da napises stihove kako treba, a kamo li da postupis po njima!!

IvicaT

16.10.2019. 11:37

Dokle??? I zašto ti jadni ljudi da žive u strahu!!! Ili da ih zaštitimo ili da ih iselimo.Ovo više nije pošteno do njih.

Carina

16.10.2019. 12:04

@ seljak LA: samo napred, cetnik sa 10.000 kilometara, meni vise ne pada na pamet da ratujem, dosta mi rata za 10 života

Смрт ЕУ/НАТО окупацији, слобода народу Србије!

16.10.2019. 12:50

@Carina - Иначе ће као и у сваком рату кад те нападну и дођу на кућни праг да те питају "хоћеш ли ти ратовати, или си за мир"? Ајде бре лажљива дургосмрдијанска дезертерчино и амебо, назад под камен испод ког си испузао....

Mika

16.10.2019. 14:02

Sva takva matletiranja moraju se sprovesti na njihovim ljudima kada predju granicu, proporcionalno i o tome pisati, nemozes imati svetske standarde sa nekima iz zoloskog vrta. Moraju da osete na sopstvenoj kozi, kao dresura.

dobrovoljac

16.10.2019. 14:04

zar nisu celnici Srbije rekli da ROSU nesme na sever kosova? Kad sam ja bio na kosovu nisu smeli iz sume da izadju a sada vladaju na KiM i jos hoce da se prosire u Presevsku dolinu treba pod hitno poslati ove sa gay parada da se naguze na administrativnoj granici za sve one milione koji se trose na njih pa da barem zaustave prvi talas siptara.