Вулин: Проституција у српску политику ушла са Тадићем

Танјуг

15. 10. 2019. у 10:06

Вулин: Проституција у српску политику ушла са Тадићем

Александар Вулин
Фото: Танјуг

Вулин наводи за пример и Тадићеву политичку недоследност према гласачима Демократске странке
Министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да је "проституција у српску политику ушла са Борисом Тадићем као председником Србије", када се, како каже, извинио Хрватима за грађански рат који су водили са Србима, преварио Русију у УН и избацио УНМИК, а довео Еулекс.

Вулин наводи за пример и Тадићеву политичку недоследност према гласачима Демократске странке, када је са СПС потписао декларацију о помирењу само да би, како каже, упркос поразу на изборима био на власти.

Прочитајте још - Вулин: Тадић оставио Вучићу тешку ситуацију

"Проституцију у политику Тадић је увео на велика врата када је у тренуцима проглашења косовске независности побегао у Румунију, а после увео границе међу Србима и похапсио оне Србе који су границе рушили. И док је био на власти и сада нудио се и нуди се сваком странцу за мало или мало више власти", навео је Вулин реагујући на изјаву Бориса Тадића да је председник Вучић "трговац људским душама и да је као макро на улици".

Вулин је оценио да Тадић има право да промовише "сопствену политичку проституцију као принцип" и да му то добро иде, али да у оцени других не треба да полази од себе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Kraka

15.10.2019. 10:51

Проституција неће никада изаћи из српске политике док си ти, јулац Мирин, у њој.