Весић: Политика Драгана Ђиласа је нацизам

Танјуг

14. 10. 2019. у 23:22

Весић: Политика Драгана Ђиласа је нацизам

Фото Танјуг

Заменик градоначелника Београда Горан Весић назвао је нацизмом оно што је опозиција вечарас приредила изпред галерије "Прогрес", где је промовисана његова "Књига о Београду"
Заменик градоначелника Београда Горан Весић назвао је нацизмом оно што је опозиција вечарас приредила изпред галерије "Прогрес", где је промовисана његова "Књига о Београду".

"Ако су до вечерас неки грађани Србије имали дилему и нису прихватали то што смо политику Драгана Ђиаласа називали нацистичком, имали су прилику да се вечерас увере да су они искрени и прави наследници нациста. Спаљивање књига којим су Хитлерови нацисти најавили спаљивање Европе био је и остао идеал свих нацистичких покрета који и данас постоје у свету. Вероватно додатно освежени безумним чином паљења српске робе од стране Харадинајевих присталица, истомишљеници и подржаваоци те политике предвођени Драганом Ђиласом вечерас су и грађанима Београда, Србије и целог света с поносом показали право лице нацизма", истакао је Весић.

Према његовим речима, лидер опозиционе Странке слободе и правде Драган Ђилас је вечерас у Београду по угледу на Адолфа Хитлера спаљивао његову књигу и покушао да спречи њену промоцију.

"Шта је то него нацизам? Књига коју је Ђилас спаљивао, вечерас је продавана за лечење шестогодишњег детета. Колико неко мора да буде болестан као што је Драган Ђилас да отима новац за лечење детета", нагласио је Весић.

 Фото printscreen YouTube

"На крају, разумем фрустрацију полуписменог Ђиласа, јер сам ја написао књигу, а он то није био у стању. А могао би да почне рецимо с књигом у коме би објаснио како је док је био на власти имао промет на својим фирмама од 619 милиона евра. Да макар преко књиге призна како је крао", додао је Горан Весић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (41)

Gike

15.10.2019. 10:24

Neverovatno koliko je Đilasu zatrovan mozak mržnjom pre svega prema Srbima a i prema naprednjacima jer pored njih ostvaruju beznačajne rezultate na izborima.

Mirko

15.10.2019. 10:24

Djilas se vise i ne obazire na moralne norme, shvatio je da ga narod ne zeli, sad silom zeli sebe dovesti na vlast!

Maja

15.10.2019. 11:01

Sta ocekivati od ljudi iz opozicije sigurno ne nesto pametno i poucno zato tako i prolaze

star

15.10.2019. 11:11

Ovo što rade Đilasovi poslušnici se graniči sa ludilom i predstavlja čist fašizam.

Alexandar

16.10.2019. 04:28

Ovim cinom nasa opozicija je definitivno dotakla dno dna, a treba svako da osudi ovakvo ponasanje.

Maja

16.10.2019. 06:36

Politika Dragana Đilasa po svemu podseća na politiku koju su vodili nacisti za vreme Drugog svetskog rata.