Наташа бранила Русију на скупштини НАТО: Настављате са провокацијама јер економске санкције нису дале резултат који сте желели

С.С.Р.

13. 10. 2019. у 20:29

Наташа бранила Русију на скупштини НАТО: Настављате са провокацијама јер економске санкције нису дале резултат који сте желели

Фото З. Јовановић

Данас безбедност у Европи највише зависи од тога како разумете колика је моћ Русије данас, рекла је посланик СРС

ПОСЛАНИК Српске радикалне странке Наташа Јовановић дискутовала је у недељу,на заседању скупштине НАТО, у Лондону бранећи Русију.

Она је после изношења извештаја о односу Русије и НАТО,који је представио Хрват Миро Ковач,рекла да документ пун неистина. -Извештај је пред нама 5 година после референдума и поновног уједињења Крима са Русијом, што је била јасно изражена воља народа да буде део Руске Федерације, што вама очигледно смета. У извештају известилац критикује Русију за како каже непоштовање демократских процеса, а он долази из Хрватске где су потпуно угрожена права Срба, где је окупирана Република Српска Крајина која правно формално постоји по резолуцији СБ УН.

Прочитајте још - Наташа претила на скупштини НАТО: Путин ће узвратити!

У вези односа Русије и НАТО, ви сте одбили сваки конструктивни разговор са Русијом и настављате са провокацијама јер економске санкције нису дале резултат који сте желели. Данас безбедност у Европи највише зависи од тога како разумете колика је моћ Русије данас. Русија поседује најмодерније наоружање које нико други нема. Такође, ви сте игнорисали све предлоге Москве и наставили са отвореним непријатељством. Овај извештај је препун погрешних ставова и зато предлажем да га не прихватите - рекла је Јовановићева.

Чланица СРС традиционално у НАТО брани Русију због чега често долази у сукобе са послаником СНС Драганом Шормазом,који је такође део спрске делегације на заседању парламента Алијансе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Генерал Суворов

13.10.2019. 21:19

Само савез са мајчицом Русијом и Кином као двема водећим силама у свету како економски тако и војно. Истински пријатељи...

Ivan Zgrozeni

14.10.2019. 06:33

Kako je time pomogla Srbiji? Mozda ce NATO ispraviti greske iz izvestaja i napraviti neki realniji? Nama jeste cilj da NATO pravi pogresne poteze. Ne razumem je.

maniks

14.10.2019. 09:15

Tako je Natasa puna podrska a Sormaz da se vrati svom osnovnom poslu pre nego sto je usao u politiku a to je konobarisanju jer je bio obican konobar u restoranu.

e

14.10.2019. 11:00

a sta ce ona na skupstini nato zlikovaca ? i, jel "odbranila" ruse ? sve mi se cini da su ovce i to platile, seselj je pokrao sve ostalo

РОБИА

22.10.2019. 18:28

Еи ти не дираи Шешка, да ти ... Наиболье ти ие када шутиш,⁶ ниси србин...него и не знаш можда шта си ....