Београдски одбор Српске напредне странке (СНС) оценио је као бесмислена саопштења опозиционог Савеза за промене (СзС) и као покушај да се лажима "скрене пажња са најважнијег питања" - како је (његов лидер Драган) Ђилас стекао вишемилионско богаство.

"СзС би, уместо бесмислених саопштења и изјава, коначно могао да одговори зашто је њихов шеф Драган Ђилас лагао да је богатство стекао у Чешкој. Уместо излива мржње и напада, нека кажу како је могуђе да је Ђилас своје богатство увећао за вишемилионски износ док је био директор Народне канцеларије, министар и градоначелник, а грађане довео на руб егзистенције", каже се у саопштењу београдског СНС-а.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - SNS: Imamo obrise medijsko-korupcionaške afere, Đilas u centru

"Јасно је да је Ђиласу, Јеремићу и Обрадовићу, министар Стефановић трн у оку због резултата које остварује министарство на чијем је челу, јасно је да том криминалном савезу не одговара бескомпромисна борба против криминала и да лажима покушавају да скрену пажњу са најважнијег питања - како Ђиласа није срамота што се обогатио пљачкајући грађане Србије", истиче СНС.