Мирковић и Хандановић одржали перформанс о Ђиласовој “кули од карата” (ФОТО)

Новости онлине

субота, 12. 10. 2019. у 12:54

Мирковић и Хандановић одржали перформанс о Ђиласовој “кули од карата” (ФОТО)
Према Мирковићевим речима Пазл град је најбољи показатељ како је Ђилас богатио себе и своје сараднике на уштрб деце, лажним пројектима који нису били ни од какве користи ни грађанима ни деци нашег града
Шеф одборничке групе у Скупштини града Београда Александар Мирковић и члан Главног одбора Српске напредне странке Дамир Хандановић, данашњим перформансом желели су да укажу на то да су сви Ђиласови пројекти заправо једна кула од карата од којих грађани нису имали користи, а Ђиласу су служили за лично богаћење.


Према Мирковићевим речима Пазл град је најбољи показатељ како је Ђилас богатио себе и своје сараднике на уштрб деце, лажним пројектима који нису били ни од какве користи ни грађанима ни деци нашег града.


Како се обогатио на реплици Теразија, отимањем Пионирског града од деце, тако се и обогатио на Пазл ленду где је више од 350 хиљада евра потрошио за нешто што никада није могло да се користи, јер није било безбедно и урађено је без било какве дозволе“, рекао је Мирковић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СНС: Имамо обрисе медијско-корупционашке афере, Ђилас у центру


Хандановић сматра да је овај пројекат, као и остали пројекти најгорег градоначелника у историји Београда, Драгана Ђиласа, служио само за његово лично богаћење.


Ђилас је искористио Пазл град за своју личну промоцију, а постао је стециште наркомана, као и сви његови пројекти који су били кула од карата, који се сруше после извесног времена, а новац заврши у његовим џеповима“, истакао је Хандановић.


Мирковић и Хандановић су се сложили да је Ђилас упропастио Београд и да никако више не сме бити у прилици да располаже државним новцем, као и да ће наставити да га питају како је од пропалог предузетника са 74 хиљаде евра из Чешке дошао до тога да данас само у некретнинама има 25 милиона евра, и подсећају грађане Београда и Србије на све преваре људи који се данас мржњом, лажима и неистинама боре да дођу поново на власт, као што то раде Ђилас, Јеремић и Обрадовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације