Еди Рама и Зоран Заев допутовали у Београд

Танјуг

среда, 09. 10. 2019. у 17:41

Еди Рама и Зоран Заев допутовали у Београд

Зоран Заев и Јадранка Јоксимовић Фото: Танјуг

Двојица премијера учествоваће сутра у Новом Саду на трилатералном састанку на позив и иницијативу председника Србије Александра Вучића

Премијери Албаније и Северне Македоније, Еди Рама и Зоран Заев, допутовали су данас поподне у Београд, а на аеродрому Никола Тесла дочекала их је министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић.

Прочитајте још: ВУЧИЋ СЕ САСТАО СА ГРЕМИНГЕРОМ: Изузетно значајна експертска подршка ОЕБС-а

Двојица премијера учествоваће сутра у Новом Саду на трилатералном састанку на позив и иницијативу председника Србије Александра Вучића, а главна тема биће његов предлог установљавања "малог Шенгена", у циљу бољег повезивања тржишта у региону и уклањања баријера у пословању и слободнијем протоку робе, људи и услуга на територији три земље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

IMALI SRPSKI PREDSEDNIK PAMETNIJA POSLA?

09.10.2019. 17:48

Oprobani neprijatelji Srbije i srpskog naroda, vrsljajuli vrsljaju Srbijom, a Gospodin Vucic jos ih poziva i na rucak.

Razgovor- Koristan i neophodan

09.10.2019. 18:14

@IMALI SRPSKI PREDSEDNIK PAMETNIJA POSLA? - Indija i Pakistan nemaju prijateljske odnose,ali je Nehru rekao:-"Bolje je da sto godina pregovaramo, nego da jedan da ratujemo,a ponekad vazi i izreka-"Čuvaj se prijatelja ,neprijatelja ćes lako prepoznati"

Falsifikujete stvarnost

09.10.2019. 21:40

@Goksi - Goksi-Ma koliko bili ne dobronamerni ne možete osporiti očigledan napredak Srbije u svim segmentima života.Osim toga, ko vas je ovlastio da govorite u ime celog srpskog naroda koji je Vučića izabrao na naj demokratskiji način .

Treba razgovarati i pregovarati

09.10.2019. 19:14

Savetodavna politika da stalno treba da živimo u okruzenju zategnutih i neprijateljskih odnosa je katastrofalna .

Рашо

09.10.2019. 21:23

Ако неког зовеш у госте сматраш га достојним своје куће а ова два човека то свакако нису. Ипак, ако шаљеш министра да их дочека и то женско, онда се то нипошто не ради у фармеркама!