Палма: Све осим Српске листе је ОВК

В. Н.

04. 10. 2019. у 11:30

Палма: Све осим Српске листе је ОВК

Драган Марковић Палма

Председник Јединствене Србије каже да је важно да Срби масовно изађу на изборе у максималном броју

ПРЕДСЕДНИК Јединствене Србије Драган Марковић Палма позвао је Србе на Косову и Метохији да у недељу масовно изађу на изборе и гласају за Српску листу.

Прочитајте још: Председница ЦИК: На изборе само са косовским документима

“Позивам Србе на Косову и Метохији да масовно изађу на парламентарне изборе на Косову и Метохији у недељу 6. октобра и гласају за кандидате Српске листе који се налазе под редним бројем 135 гласачког листића. Важне су две ствари. Прва је да сви Срби гласају за Српску листу јер тиме гласају за своју државу Србију, за опстанак и за јединство. Друга је да Срби масовно изађу на изборе у максималном броју, јер онај ко не изађе даће глас листама ОВК, а то су све албанске листе и једна на којој се налазе Срби по националности, али Албанци по размишљању“, изјавио је данас председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

“Албанци и део међународне заједнице чине све да разним манипулацијама доведу на власт оне Србе који подржавају ОВК листе, а они могу добити гласове само од Албанаца и од Срба који не изађу на изборе, јер ће њихове гласове Албанци попунити. Глас за Српску листу је глас за Србију, а глас против Српске листе је глас за ОВК. Албанци су прво забранили да се гласа са српским документима, а онда су забранили спотове Српске листе, али дозволили емитовање спота оне друге листе Срба која се обраћа на албанском језику. И трећи корак ће бити да ће Албанци сами гласати уместо Срба који не изађу. Прва два корака нисмо могли да спречимо, али овај трећи можемо тако што ће сви Срби масовно изаћи и заокружити број 135 и Српску листу и тако неће оставити могућност да се њиховим гласом манипулише. Ако не изађете на изборе, то је као да сте гласали за Харадинаја, Љимаја, Весељија и остале ратне злочинце. Изласком на изборе и гласањем за Српску листу Срби ће помоћи прво себи, а онда и држави Србији, председнику Александру Вучићу и шефу дипломатије Ивици Дачићу који се свакодневно тешко боре да се у предстојећем дијалогу створи што боља позиција за Србију и српски народ и да се максимално помогне Србима на Косову и Метохији. И тако ће свих 10 посланика у Скупштини Косова бити из Српске листе, односно Срби по националности и по размишљању, за разлику од оних других, који се само презивају на “ић”, а остало све је албанско. Зато, Јединствена Србија подржава Српску листу. Браћо Срби, ово су веома важни избори, сви изађите у недељу и сви гласајте за Српску листу”, поручио је Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

sasa

04.10.2019. 12:09

ako ne podrzavate vucica, vi ste teroristi... zanimljiva izjava, u duhu danasnjeg partokratskog etatizma

Mašnica

04.10.2019. 12:30

Jel Palma ide na KIM na dan izbora, da pruzi podrsku srpskim glasacima i Srpskoj listi?

Goran

04.10.2019. 12:43

Najveća prevara u istoriji srpskog naroda sprovodi se danas od ove vlasti. Pa jel 2017 godine na zahtev Beograda Srpska lista podržala koaliciju PAN koju su činili Haradinaja i drugi OVK političari? Zar nije tačno da su zatim imali i 3 ministra u toj vladi? Pa da li smo mi kao narod toliko propali kad vlast traži da podržimo svoje dželat a onda sve ostale nazivaju izdajnicima i saradnicima tih dželata. Srbijo šta si doživela.

Raca Milosavljevic

04.10.2019. 13:22

....proci ce i ova okupacija ... a onda ce Jagodinski cica da se sve sa Jovancom u Jagodinu vrati da nam mnoge stvari razjasni i isprica ....do tada borba za opstanak Srbije iznutra i spolja ...