ХАРАДИНАЈ О ГРАНИЦИ СА ЦРНОМ ГОРОМ: Договорићемо се са Подгорицом

В.К.

30. 09. 2019. у 20:45

ХАРАДИНАЈ О ГРАНИЦИ СА ЦРНОМ ГОРОМ: Договорићемо се са Подгорицом

Рамуша Хараднај Print screen Youtube

Рамуша Хараднај, председник Алијансе за будућност Косова, изјавио је да ће питање „границе“ код Чакора са Црном Гором решавати договором
Рамуша Хараднај, председник Алијансе за будућност Косова, изјавио је да ће питање „границе“ код Чакора са Црном Гором решавати договором.


- Црна Гора је била коректна са Косовом почевши од рата са Србијом. Након дуго времена Црна Гора је променила смер. У последњем рату, неки од нас су код њих нашли уточиште. Сада су признали независност, рекао је Харадинај разговарајући са мештанима Ругове код Пећи, а преноси портал Коха.нет.


Он је казао да је било грешака у вези разграничења, али и да је о том питању разговарао са црногорским лидерима и веровао да ће у сарадњи с њима бити постигнут договор да се исправе грешке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Црна Гора губи део територије?


- Сада нам се догодило то са границом, као изненађење. Знамо да су историја и прошлост били тешки, желимо да ствари уредимо. Са Чакором је направљена грешка. Схватили су да није у реду и њихова два лидера се не противе да се то поправи, рекао је Харадинај поручујућу да неће себи рећи да је нешто тешко „док не врати сваки камен Чакора“.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

realist.

01.10.2019. 07:40

Ne samo sto gubi teritorije, vec i ime jer zvacese Zapadna Albanija a ostalo ce malo kasnije.

savo arizona

01.10.2019. 08:51

Djaba ste kecili I ponovo da kecite vi fasisticki podanici to je Spska Spata I Spska zemlja.

Istorija

01.10.2019. 14:26

Dajte Milu još koji Milion €Daćevam I Podgoricu DaPovežete Sa Albanijom .